Zwem4daagse 2017 met Finding Dory

Naast de Avond4daagse, nemen we ieder jaar ook deel aan de Zwem4daagse met onze basisschool. Vier avonden lang zwemmen, wordt je lekker rozig van. Omdat het door onze zwemvereniging in de maand juni georganiseerd wordt, halen de kinderen gelijk de zwemvaardigheden voor de zomervakantie weer op. De badmeesters aan de kant geven de kinderen aanwijzingen en je ziet ze zienderogen vooruitgaan.  Op de overkoepelende site van de KNZB  is te bekijken wanneer de Zwem4daagse in jouw buurt wordt georganiseerd.zwem4daagse

De Zwem4daagse

Deelnemen aan de Zwem4daagse kan met de A-diploma. In ons zwembad wordt een parcours van vijf baantjes van 25 meter uitgezet, dat maakt samen 125 meter. Als je dat tweemaal op een avond zwemt, voldoe je aan de 250 meter. Ook kan je jezelf inschrijven voor de 500 of zelfs 1 km. per avond. Je zult versteld staan hoe snel je je doel haalt. De zwem4daagse is niet alleen voor kinderen, deelname is geschikt voor jong & oud. Ik zwem graag met onze middelste dochter van zes jaar mee. Zij geniet van de aandacht. De oudste gaat haar eigen gang en zwemt baantjes zolang ze kan samen met klasgenootjes. Op de tribune zijn genoeg ouders en opa’s en oma’s om aan te moedigen. Afgelopen jaar was er op de slotavond zelfs opzwepende muzikale begeleiding! De zwem4daagse wordt in schoolslag gezwommen en op de laatste avond worden de medailles uitgereikt.

Finding DoryFinding Dory

Net als afgelopen jaar is er een hoofdrol voor het vrolijke visje Dory weggelegd. Alle deelnemers aan een officiële Zwem4daagse krijgen naast een medaille ook een frisbee van Finding Dory uitgereikt. (zolang de voorraad strekt) Ook kan je deelnemen aan de kleurwedstrijd en je kleurplaat voor 31 juli inleveren om kans te maken op een Finding Dory pakket.

Heb jij wel eens meegedaan aan de Zwem4daagse?

Advertenties

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s