W.O.W. blog

Traktaties en afscheidscadeaus met bekendmaking winnaars

inpakkenMet vier kinderen heb ik al de nodige kinderfeestjes achter de rug. Elke keer weer probeer ik er iets unieks van te maken. Na een aantal uren vertier voor de kinderen komt er een einde aan het leuke feestje en is het tijd voor een traktatie. Althans dat vinden wij. Maar wat doe je steeds als traktatie?

Zoals gezegd ben ik intussen redelijk ervaren met het krijgen van traktaties en het uitdelen van traktaties. Sommige mensen kiezen ervoor om geen snoepgoed te geven maar geven een speeltje waarmee de kinderen zich kunnen vermaken. Hun beweegredenen zijn erg helder: geen zoetigheid voor de tanden, allergieën of ze vinden het gewoon leuker om een blijvend iets te geven.Vera 5 jaar
Ook zijn er mensen die kiezen voor het traditioneel zakje snoep. Juist voor kinderen is het een heerlijke lekkernij waar ze zich even in vast kunnen bijten.

Niet alleen voor een kinderfeestje zijn er traktaties om te geven en te krijgen. Zo is er met een afscheid van bijvoorbeeld de peuterclub, de opvang of verandering van school ook een afscheidscadeau om te geven of te krijgen. Bijzonder genoeg zie je dat hier vaker gekozen wordt voor het alternatief i.p.v. het traditioneel zakje snoep. Zo hebben wij al eens een waterspuit gekregen om de zomer in te spuiten, een pakje stoepkrijt voor de kleurrijke basis die gelegd is en een bellenblaas om de nieuwe toekomst in te blazen.

vaderdag cadeauMaar ook als we ouder zijn krijgen we hier mee te maken. De één vaker dan de ander, maar wat geef je bij (jong)volwassenen? Voor een (verjaardags)traktatie kun je denken aan (gepersonaliseerde) taarten en vlaaien, of wellicht diverse cupcakes. Maar ook een barbecue kan een hit zijn.
Als afscheidscadeau praat je dan weer over iets heel anders. Persoonlijk kijk ik vaak naar de persoon en de functie. Zo is voor een persoon rond de 40-50 jaar die met een kantoor baan te maken heeft een lederen werkmap met een mooie (vul)pen een schot in de roos. Terwijl een jongere van een jaar of 18 die met zijn bijbaan stopt een potje met geld een zeer welkom cadeau vindt. Dit heeft allemaal te maken met hoe een persoon in het leven staat. Een persoon die weinig geld heeft zal veel gelukkiger zijn om artikelen te krijgen waar hij/zij wat aan heeft. Zoals een huishoudelijk apparaat, een boek waarmee carrière Avondje thuisgemaakt kan worden of een set (luxe) handdoeken. Een persoon die financieel er goed voor staat vindt het algemeen weer leuk om cadeaus te krijgen die hij/zij voor zichzelf niet zo snel zou kopen of die het sociale leven stimuleren. Zoals een diner, high tea of weekendje weg. En kinderen vinden het geweldig om iets te krijgen waar hij/zij van houdt. Dit kan een zakje snoep zijn, maar ook een artikel van zijn of haar idool of speelgoed waar hij/zij iets mee kan en het liefst van kwaliteit, de tranen komen namelijk vrij snel voor de dag als het artikel binnen een uur kapot is.

Omdat het stiekem toch wel iets leuker is om een cadeau te ontvangen dan te geven maken we nu maar snel de winnaars bekend!

Bekendmaking winnaarsGamba de dappere muis

We verloten twee dvd’s van Gamba, de dappere muis.

De winnaar via onze Twitterpagina is: @erica148883 Erica Panjer.

De winnaar via onze Instagrampagina is: Anneliese de Waal

Claim je prijs voor 14 juni 2017!

VAN HARTE GEFELICITEERD WINNAAR(S)! 

Zodra je je naam ziet staan kun je je prijs claimen. Dit doe je door een mail te sturen met daarin je naam + adres gegevens naar thuisleven@gmail.com. Vermeld er altijd bij om welke prijs/winactie het gaat. Claim je prijs binnen één week na bekendmaking.

Niet gewonnen? Niet getreurd! Op onze winpagina staan alle lopende win-acties op een rij.

Advertenties

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s