Knutsel je eigen Vaderdagcadeau in de Kinderwerkplaats

Op zaterdag 10 juni tussen 10-16 uur zijn kinderen welkom in de Kinderwerkplaats in alle HORNBACH vestigingen. Onder toezicht van ervaren klussers kunnen de kinderen (gratis) werken aan een cadeautje voor Vaderdag. Ondertussen kunnen de ouders ongestoord inkopen doen.

Kinderwerkplaats

Voor materialen wordt gezorgd, zelfs knutselschorten zijn aanwezig. Er wordt zoals het een goede klusser betaamd gewerkt met verf en lijm. Je hoeft niet te reserveren, maar mag gewoon aanschuiven. Deelname blijft op eigen risico. Je mag als ouder natuurlijk zelf je kind helpen, alleen dan is de verrassing er wel af.Kinderwerkplaats

Als je dan toch in een HORNBACH vestiging bent kan je gelijk deelnemen aan de ‘Beste Klusvader van Nederland’. Ga jij er vandoor met De Gouden Hamer 2017? Neem een kijkje voor een HORNBACH vestiging in je buurt.

Mijn oma zaliger drukte ons altijd op ons hart deel te nemen als er ergens iets georganiseerd wordt. Anders kon het zo maar eens de laatste keer zijn, bij uitblijven van animo. Wij hebben helaas geen HORNBACH vestiging in de buurt, anders waren we vast gegaan.

Neemt je kind wel eens deel aan dit soort initiatieven?

 

Advertenties

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s