De tiende Buitenspeeldag 14 juni 2017!

Straten worden afgezet, luchtkussens opgeblazen, slingers opgehangen, skippy ballen opgepompt en de organisatoren maken zich op voor al weer de tiende Buitenspeeldag. Je kunt het zo gek niet verzinnen of ergens in het land worden de oud-Hollandse spelletjes als zaklopen en spijker poepen weer uit de kast gehaald. En laten we eerlijk zijn, wat is er nu leuker dan samen met de kinderen uit je straat, wijk of buurt buiten te spelen?

Er doen op het moment van het schrijven van dit artikel al 995 activiteiten mee. De kans is groot dat er in jouw buurt meegedaan wordt aan de Buitenspeeldag 2017. Dat is heel handig te bekijken op de site van Jantje Beton, die samen met Nickelodeon de kinderen naar buiten willen halen. De televisie gaat die woensdagmiddag van 13- 17 uur op zwart, er is namelijk zoveel te leren van gewoonweg buitenspelen.

buitenspelen

Wij gaan hard duimen voor droog weer en sluiten ons aan bij een initiatief in onze woonplaats of we fietsen door naar het Speelbos of de speeltuin, maar er wordt buitengespeelt!

Doet je kind mee aan de Buitenspeeldag 2017?

Advertenties

One comment

  1. Dit is ieder een groot feest voor de kinderen 😉
    Ze vermaken zich dan prima en vindt het goed dat overig verkeer er rekening mee moet houden en rustig moeten rijden of dat er hele straten voor dit event zijn afgesloten.
    Een kind moet kind zijn en fijn kunnen spelen……

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s