Letters! (met winactie)

Al jaren lang schrijf ik graag met kalligrafie. In al die jaren heb ik mijzelf één lettertype aangeleerd en na al die tijd ben ik eigenlijk wel eens toe aan iets nieuws. Maar vooral ook aan wat meer pen beheersing. Gelukkig is er nu het boek ‘Letters!’ Dit boek staat vol met moderne kalligrafie en handlettering. Exact het werkboek dat ik nu kan gebruiken.

‘Letters!’ is een werkboek vol met ultieme tips en tricks. Niet alleen hartstikke interessant voor mensen die kalligrafie al beheersen maar ook geschikt voor mensen die graag willen beginnen met kalligrafie.
Het boek begint met het eerste hoofdstuk “penbeheersing”. Als je denkt dat je daar snel mee klaar bent heb je het mis! Het hoofdstuk bestaat namelijk uit 14 pagina’s vol met doe-opdrachten.
Het tweede hoofdstuk “Alfabet” is ouderwets letters leren schrijven. Denk maar eens aan de letterboekjes van groep 3 waarbij je een pagina vol allemaal dezelfde letters schrijft. Dit is om de letter eigen te maken.
Het derde hoofdstuk gaat over Quotes schrijven. Erg leuk om te oefenen in je agenda, schrijfblok van het werk of ergens anders. Maar vooral leuk om daarna te gebruiken in huis door bijvoorbeeld een briefje achter te laten voor je geliefde.
Het boek wordt afgesloten met “Questions & Answers”.

Zodra je eenmaal begint merk je dat het boek vol rust in elkaar zit. Er zit geen enkele haast achter en dat moet ook niet met kalligrafie. Bij de Quotes merk je dat je niet vast hoeft te hangen aan het letterype dat in het boek geleerd wordt. Lekker afwijken, eigen creaties verzinnen en vooral een hoop plezier maken met kalligrafie staat hier op de eerste plek.
Zoals op de foto’s te zien is heb ik al het e.e.a. geoefend en daar ga ik nu lekker mee verder.

Letters het werkboek is te koop bij Uitgeverij Snor en Bol.com voor €14,99.

Winnen

Heb jij ook zin gekregen om aan de slag te gaan in dit leuke werkboek? Dat is helemaal mooi want ik mag namelijk één iemand blij gaan maken met dit boek.
Wat moet je doen? Reageer onder dit artikel met je volledig naam en e-mail adres. Dit kun je doen in de juiste vakjes en hoeft niet in het bericht zelf gedaan te worden.

Om extra win-kansen te creëren kun je ons volgen op:
FacebookTwitterInstagram en/of Pinterest.
Ook krijg je extra kansen als je Thuisleven actief volgt, laat gerust reacties achter zodat we dit ook kunnen zien 🙂
Wij zullen op 21-6-2017 de winnaar loten en deze bekend maken in ons Winnen-Op-Woensdag blog. Houdt de website dus in de gaten.

*voor het schrijven van dit artikel hebben we een review-exemplaar ontvangen*

Advertenties

62 comments

  1. Ik veranderd om de paar jaar van ‘lettertype’ omdat ik dan mijn oude schrijfwijze beu ben. Dit boek zou me veel nieuwe inspiratie kunnen geven! 😀

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s