Verslag- Opening Primark te Hilversum

Vandaag ben ik uitgenodigd voor de opening van de nieuwste Primark vestiging in het Hilvertshof te Hilversum. De opening is net als het winkeloppervlak van deze winkel groots aangepakt. De genodigden worden verwelkomt door Inese Graham (Store Manager) en vervolgens opgesplitst voor een rondleiding door de winkel en achter de schermen. Dit alles onder het genot van de beats van DJ Melvin. In bijzijn van al het personeel, genodigden en hoogwaardigheidsbekleders opent de burgemeester van Hilversum vervolgens Primark Hilversum met het doorknippen van een blauw lint.
Eerst wat feiten:

Primark zitje

 • het winkeloppervlak is 3.344m2 verdeeld over twee verdiepingen met roltrappen;
 • er werken 168 personeelsleden en 11 managers, geselecteerd uit ruim 900 sollicitaties en uit het bestand van Stichting Leergeld Hilversum;
 • er zijn 40 kassa’s en 48 paskamers;
 • er zijn twee relaxhoeken waar je je (telefoon) op kunt laden en er is gratis WIFI beschikbaar. Grappig genoeg is die op de damesafdeling bijna tweemaal groter dan de ruimte bij de herenafdeling!

20170613_084227Naast kinder-, dames- (van maat 32-48) en herenkleding is er veel ruimte voor beauty, accessoires en trends. Waar in de rest van Nederland de opblaasflamingo en -eenhoorn uitverkocht zijn, is dat in Hilversum één van de publiekstrekkers die op verschillende plekken in de winkel in de spotlights staan. We hebben ze al gezien op verschillende strandjes in de buurt. Ook de fluffy fur sloffen van Rihanna zijn in meerdere kleuren en maten verkrijgbaar.

Primark Hilversum is ruim opgezet en je kunt hier, zelfs bij drukte, goed vertoeven. Overal is aan gedacht van een heuse kassastraat, voldoende paskamers tot aan duidelijke borden en instructies. Zou de winkel niet verdeeld zijn over twee verdiepingen, dan zou je alles in één oogopslag kunnen overzien. De producten zijn duidelijk geprijsd en hangen in groepjes bij elkaar. Mocht je zelf een bikinitop met een broekje willen matchen, dan wordt je dat niet moeilijk gemaakt.
Aan de styling van de winkel is veel aandacht besteed, het blauw voert smaakvol de hoofdmoot, hier en daar uitgelicht met lichtletters (Ruilingen & Retouren). Een deel van de winkelinrichting is herkenbaar voor Primark met 18 vestigingen door het hele land, een deel is uniek toegespitst op deze locatie. Bij de kassastraat op de begane grond bijvoorbeeld is een plattegrond opgenomen met (andere) toonaangevende locaties in Hilversum.20170613_090911

Primark Hilversum is gevestigd in winkelcentrum Hilvertshof, het winkelhart in het centrum van Hilversum. Dat vandaag na een ingrijpende verbouwing ook geopend wordt met een feestweek voor het winkelend publiek, dit als goedmakertje voor de verbouwingsoverlast. Primark Hilversum is (net als de vestiging in Almere) lopend bereikbaar vanaf het centrale treinstation.

Heb jij wel eens gewinkeld in Hilversum?

*Thuisleven heeft een uitnodiging ontvangen voor de opening van Primark Hilversum*

Advertenties

3 comments

 1. Toevallig heb ik 4 jaar geleden 3 dagen doorgebracht in Hilversum. Ik moet zeggen dat ik het heerlijk relaxed vond. We hadden gelukkig ook super goed weer. Helaas had ik minder energie en eetlust door de zwangerschap. We hadden bij een heerlijk restaurant gegeten en konden door het mooie weer buiten zitten. Het was zeker voor herhaling vatbaar 😍

  Like

 2. Wat een heerlijk verslag! Heb het met veel genot gelezen, ik ben al eens eerder bij primark geweest maar dat was in en uit. De drukte en chaos stond me zo tegen dat ik er sneller weg wilde dan ik binnen kwam. Echter heb jij me weten te overtuigen om toch weer eens de Primark te bezoeken (maar dan op een rustig tijdstip).
  In Hilversum ben ik al een paar keren geweest. Onder andere op kraamvisite, gezelligheidsvisite en werk-relatie. Mag jij 1 keer raden bij wie dat was 😘

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s