W.O.W. blog

Wat vliegen de weken toch voorbij, het is al weer woensdag en tijd voor het Winnen-op-Woensdag blog. Onze vrije tijd staat in het teken van uitstapjes met ons gezin. Zo hebben we genoten in verschillende Kindvriendelijk restaurants om weer een artikel over te schrijven. We staan trouwens open voor meer tips. En hebben we strandjes in de buurt bezocht om de hele middag te zwemmen en scheppen in het zand. Vanmiddag maken we ons op voor de Buitenspeeldag of straatspeeldag. Voor die tijd eerst de plicht uitoefenen.

Bekendmaking winnaarStappenplan chocoladebikkels

Gelukkig zijn de prijzen van afgelopen week geclaimd door de twee winnaressen. We hopen ook spoedig het adres van deze bikkel te ontvangen, liefst voor Vaderdag. Gefeliciteerd Patricia de Crom met je Chocoladebikkels, wil je z.s.m. doch uiterlijk 21 juni 2017 je prijs claimen. En niet vergeten: NIET BIJTEN!

VAN HARTE GEFELICITEERD WINNAAR(S)! 

Zodra je je naam ziet staan kun je je prijs claimen. Dit doe je door een mail te sturen met daarin je naam + adres gegevens naar thuisleven@gmail.com. Vermeld er altijd bij om welke prijs/winactie het gaat. Claim je prijs binnen één week na bekendmaking.

Niet gewonnen? Niet getreurd! Op onze winpagina staan alle lopende win-acties op een rij.

Advertenties

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s