W.O.W. blog

Wat een heerlijk weer, we zwemmen wat af met de meisjes. Op Vaderdag zijn we naar het strand van Muiderberg gefietst. Daar kon de middelste dochter nog snel even oefenen voor de Zwem4daagse 2017 die voor ons al begonnen is. Ze dacht even dat ze niet meer kon zwemmen, maar dat bleek al snel niet het geval te zijn. De eerste avond zwom ze al gelijk een extra parcours (375 m. totaal). zwemsok-sweakers-turquoise-sport-ockyzEen uitgelegen kans ook om de Sweakers van Ockyz te dragen in het zwembad. Ze is trouwens de enige die ze draagt bij de Zwem4daagse. Ik zag ze in het zwembad wel te koop aangeboden. Heb jij al deelgenomen aan de winactie n.a.v. de review van Sweakers?

Bekendmaking winnaar ‘Letters!’

En wat een enthousiaste deelnemers aan de winactie van het handlettering werkboek ‘Letters!’ Er kan er helaas maar één de winnaar zijn en dat is Lynn Mahieu Letters!Laat je nog eens iets zien van je letterkunsten?

VAN HARTE GEFELICITEERD WINNAAR(S)! 

Zodra je je naam ziet staan kun je je prijs claimen. Dit doe je door een mail te sturen met daarin je naam + adres gegevens naar thuisleven@gmail.com. Vermeld er altijd bij om welke prijs/winactie het gaat. Claim je prijs binnen één week na bekendmaking.

Niet gewonnen? Niet getreurd! Op onze winpagina staan alle lopende win-acties op een rij.

Advertenties

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s