Persberichten Vrijdag #73

>> Zomer in het DeLaMar Theater <<

Deze zomer staat er veel op de planken in het DeLaMar Theater. Geheel tegen theatertraditie in programmeert het DeLaMar Theater ook in de zomer voorstellingen. Zo zijn dit jaar de producties Geen Paniek!, De Verleiders, Elements of Freestyle van ISH Dance Collective, Ciske de Rat, Summer Dance Forever, Drs. Down! en Sweeney Todd te zien. Kaarten zijn te koop via delamar.nl/zomer.   
DeLaMar zomerkomedie
De zomerprogrammering van DeLaMar is inmiddels vaste prik; sinds 5 jaar komen 40.000 mensen in de zomer naar het theater om een zomerkomedie te bezoeken. Vanaf 15 juni 2017 staat een topcast met o.a. Tjitske Reidinga, Peter Blok, Guy Clemens, Wendell Jaspers en Dick van den Toorn in de nieuwste zomerkomedie Geen Paniek! (Noises Off) van DeLaMar Producties. Zomerprogrammering

15 jun t/m 23 jul Geen Paniek!
16 t/m 21 juni De Verleiders – Door de bank genomen
28 juni t/m 2 jul De Verleiders – Slikken en stikken
6 t/m 8 jul ISH Dance Collective – Elements of Freestyle
12 t/m 23 jul Ciske de Rat
16 t/m 17 aug Summer Dance Forever Festival
18 aug t/m 3 sep Drs. Down!
7 t/m 17 sep Sweeney Todd

>> OILS OF HEAVEN PRESENTEERT DE BESTE NATUURLIJKE GEZICHTSOLIËN UIT DE HELE WERELD <<

Nederland is een nieuw eco-pareltje rijker: Oils of Heaven. De krachtige gezichtsoliën van dit innovatieve merk doen wat ze beloven. Ze maken niet alleen de huid, maar ook de wereld een stukje mooier. Oils of Heaven (Ooh) heeft de hele wereld afgespeurd. Op zoek naar de meest effectieve beauty oliën die de huid mooier maken. En die hebben ze gevonden! In de vorm van cacay olie, arganolie, rosehip olie, baobab olie en moringa olie. De 100% natuurlijke Oils of Heaven zijn verkrijgbaar in een flesje van 30 ml, vanaf € 25,95

>> Cibo di Strada – e Vini Italian <<

Na het succes van vorig jaar organiseren wij op zondag 25 juni weer een Italian Street Food Festival. Dit jaar is het festival flink uitgebreid!
Een markt met verschillende kraampjes met Italiaanse specialiteiten zoals bijvoorbeeld zelfgemaakte pasta. Nieuwsgierig naar wat er voor de rest allemaal te proeven en ervaren is? Bezoek ons op 25 juni!

>> Bambi, het oorspronkelijke verhaal <<

“Je bent nu geen kleintje meer, Bambi!’ zei zijn moeder. ‘Je moet leren om op eigen benen te staan. Maar als Bambi op een dag alleen in het bos speelt en er ineens een machtig groot hert opduikt, schrikt hij toch. Het is de Prins van het Bos…
De poetische prentenboektekst is gebaseerd op het origineel van Felix Salten. De sfeervolle illustraties van Sophie Lebot maken dit boek een klassieker! Bambi – 9789025113780 –
14,95 met stofomslag en gratis poster. Lees hier meer.

>> NIEUWE SUNNY STRANDTAS VAN MORETHANHIP IS PRAKTISCH, TRENDY ÉN DUURZAAM <<

Lifestylemerk MoreThanHip introduceert de nieuwe collectie Sunny strandtassen. Heerlijke zomerse tassen, gemaakt van handgeweven jute met een natuurlijke uitstraling en een mooi ruitpatroon. Ideaal voor de vakantie, naar het strand of het zwembad. De Sunny tas is volledig met de hand gemaakt van zacht, soepel en zeer sterk jute. Hierin is een diamantpatroon geweven in een contrasterende kleur, die ook in de handvatten terugkomt. De tas is groot genoeg om lekker veel spullen mee te nemen. Hierdoor is hij ideaal tijdens de vakantie, bij een dagje uit of als shopper tijdens het winkelen. Heel fijn: de binnenzijde is volledig afsluitbaar tegen grijpgrage handen! De tas is gemaakt van natuurlijk jute, is volledig gevoerd met een lichte katoenen stof en heeft een ruim ritsvak voor bijvoorbeeld je telefoon of portemonnee. De tas is verkrijgbaar in drie kleurstellingen: grijs/naturel, blauw/naturel en zwart/naturel. De Sunny strandtas is geheel afsluitbaar met een rits, heeft een afmeting van 36/52 x 40 x 13 cm en is verkrijgbaar voor € 59,95.  www.morethanhip.nl

>> Shopping Special – PINK <<

Advertenties

3 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s