Persberichten Vrijdag #74

>>Kruidenexpert Ricola redt bijen<<

Minidrones met een paardenhaar. Onlangs verscheen in het nieuws dat zo’n vliegend minirobotje de taak van bijen kan overnemen, namelijk door stuifmeel van de ene op de andere bloem over te brengen. Kun je het je voorstellen? Het lijkt bizar, maar toch wordt dit de toekomst als we niks doen aan bijensterfte. Bijen worden wereldwijd met harde hand uitgeroeid. En dat is zeer zorgwekkend, want deze geel zwarte ‘bestuivers’ zijn van enorm belang. Wereldwijd is 76 procent van de planten die voor ons voedsel zorgen, afhankelijk van dierlijke bestuiving. Als het dus slecht gaat met insecten, raakt dat direct onze voedselvoorziening. Dat geldt ook voor de kruidensnoepjes van Ricola. Omdat de bij van levensbelang is voor het voortbestaan van de velden vol kruiden die Ricola gebruikt voor haar producten, zet het Zwitsers snoepmerk zich in om bijensterfte tegen te gaan. Dit doet de Ricola Foundation door het COLOSS Project te ondersteunen, een internationaal netwerk dat zich bezig houdt met onderzoek naar en preventie van het uitsterven van bijenkolonies. Deze  onderzoekers zijn er onder meer in geslaagd om bepaalde bacteriën te kweken die de resistentie van de bij versterken waardoor ze dus minder snel uitsterven.

>> Mocco breidt collectie uit met nieuwe kleuren <<

Nieuwe kleuren voor populaire Traveler-hamamdoek. Mocco breidt de Traveler-collectie uit met zes nieuwe, zomerse kleuren. De zachte, stijlvolle hamamdoek heeft een origineel en ambachtelijk design. Vanaf juli 2017 zijn de populaire hamamdoeken in de nieuwe kleuren verkrijgbaar.  Hamamdoek: makkelijk voor op vakantie. De Traveler-collectie van Mocco is van hoge kwaliteit en bestaat voor 100 % uit katoen. Met de zomer in aantocht is deze luxe, sneldrogende hamamdoek perfect om mee te nemen op vakantie: hij neemt niet veel ruimte in beslag en droogt snel op. Door de luxe offwhite basis is de handdoek van uitstekende kwaliteit. Dankzij de fijne structuur heeft de handdoek meerdere functies: voor op het strand, naar het zwembad of in de sauna.  Zes nieuwe kleuren. Op dit moment bestaat de Traveler-collectie uit vijf kleurrijke hamamdoeken. Deze zomer breidt Mocco de collectie uit met zes frisse kleuren. Mocco kijkt goed naar kleurtrends en koos zorgvuldig de nieuwe kleuren. Vanaf juli is de hamamdoek verkrijgbaar in dark grey, sand beige navy blue, bright green, dark turquoise, royal blue, petrol green en rosa pink. Net als andere producten van Mocco heeft de Traveler-doek een OEKO-tex standaard 100 certificering.

>> Triumph onthult internationale FW17 campagne <<

Triumph kondigt de lancering aan van haar internationale Herfst/Winter ’17 campagne, ‘Find the One for Every You’. Vanwege het grote succes van de Lente/Zomer ‘17 campagne, zal Triumph de samenwerking voortzetten met het bekende campagnegezicht en internationaal model Jessica Hart en de legendarische mode fotograaf Rankin.
In de campagne zijn Triumph’s meest gewilde stijlen te zien zijn, waaronder de gloednieuweAmourette Charm, de stijlvolle Airy Sensation shapewear, de innovatieve Triaction sportswear en verleidelijke statement items.

>> Shopping Special – Garden <<

>> Moodboard – Botanical <<

Advertenties

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s