Printcandy review met win actie!

Printcandy – uniek, origineel en persoonlijk. En ik mag 25€ shoptegoed weggeven!

Vaderdag ligt ondertussen weer even achter ons, maar we genieten er hier nog steeds een beetje van. We zijn niet echte vaderdag en moederdag vierders, maar soms een leuke kleine attentie om te laten weten dat je wordt gewaardeerd is niet gek toch? De site van Printcandy is heerlijk rustig, gebruiksvriendelijk, in drie stappen ben je klaar! Heerlijk “knutselen” met alle vormen, maten, kleuren en dan digitaal makkelijk en snel te bestellen. Dit jaar hoefde ik niet opzoek naar een douchegel of scheerschuim, maar kreeg vaderlief een klembord waar hij straks zijn bouwtekeningen mooi op kan hangen. En als die tekeningen niet meer nodig zijn ziet hij een mooie print van Printcandy. Waarop hij wordt opgehemeld door zijn twee schatjes.

De site van Printcandy is zo gemakkelijk, in drie stappen ben je klaar:IMG_1990 (2)
1. kies een ontwerp. Je kan familie posters kiezen, geboorteposters, klemborden, tekstposters, en cadeaubonnen hebben ze ook;
2. Kies de maat van je poster;
3. Pas de kleur en tekst aan en klaar is je poster!
Je kan ook kiezen uit printables. Wat betekent dat je na stap 1, 2 en 3 een link krijgt gestuurd waarmee je je creatie zelf kan uitprinten. Zo kan je voor 3,50€ bijvoorbeeld al hele leuke cupcakes personaliseren!

 

IMG_1991Ik heb dus zelf gekozen voor een klembord, omdat papa J altijd papiertjes heeft slingeren. De print blijft zo netjes en hij kan hem overal zelf neerzetten waar hij wil.
Na het maken kreeg ik netjes een mail met de bestelling en drie dagen later lag het op de mat. Simpel snel en hartstikke leuk en origineel. Een klembord met gepersonaliseerde poster kost 24,50€.

Nieuwsgierig geworden? Klik hier om zelf aan de slag te gaan!

Winnen

Om het nog leuker te maken mogen wij van Printcandy een shoptegoed van maar liefst €25,00 verloten. Wat mag je daarvoor doen? Reageer onder dit blog met je voor- en achternaam en laat ons weten wat jij zou willen bestellen en waarom? Wie weet win jij dit leuke bedrag dan.

Om extra win-kansen te creëren kun je ons volgen op:
FacebookTwitterInstagram en/of Pinterest.
Ook krijg je extra kansen als je Thuisleven actief volgt, laat gerust reacties achter zodat we dit ook kunnen zien 🙂
Wij zullen op 12 juli 2017 de winnaar loten en deze bekend maken in ons Winnen-Op-Woensdag blog. Houdt de website dus in de gaten.

*voor het schrijven van dit artikel hebben we een review-exemplaar ontvangen*

Advertenties

34 comments

 1. Wat leuk! Ik denk dat ik voor twee dieren naamposters zou gaan, dan hebben ze allebei wat leuks. Maar de home sweet home familyposter of die met de vogeltjes vind ik ook erg leuk. Wordt nog lastig kiezen 😉

  Like

 2. Wauw ik zou heel erg graag mee willen doen en dan iets met de 3 namen van onze kleinkinderen alleen de jongste moet over n week of 6 nog geboren worden. Zou zo gaaf zijn met hun namen. Ik duim vast tot 12 Julie 😉

  Like

 3. Wauw ik zou heel erg graag mee willen doen en dan iets met de 3 namen van onze kleinkinderen alleen de jongste moet over n week of 6 nog geboren worden. Zou zo gaaf zijn met hun namen. Ik duim vast tot 12 Julie 😉 ik volg je overal…

  Like

 4. Woooow, onwijs leuk! Ik maak dolgraag een Kansje en zou zeker gaan voor een Vrolijke Confetti Poster (sterretjes) met daarop een Songtekst van mijn Favo Band! Zou Waanzinnig leuk zijn om ons nieuwe huisje mee op te kunnen fleuren en dat zou elke dag weer een Positieve Boost geven als je er naar kijkt! Super Bedankt voor deze Lieve Kans Linda & Miranda & Good Luck met jullie Prachtige Blog Ladies! 😀

  Like

 5. Super actie.
  Leuk zo’n poster in een lijst.
  Ik ga voor de Familie tree poster , met de namen van mijn kleinkinderen.
  Graag waag ik een kansje

  Like

 6. Zeker wat een keuze! En geweldig dat je mee mag doen om zoiets moois te winnen! Ik vind de Home Sweet Home poster prachtig! Dat geeft aan met alle namen die in huis wonen!! Zou er heel blij mee zijn!!

  Like

 7. Hoi hoi,

  Wat een leuke actie!
  Vorig jaar hebben mijn vriend en ik ons knusse maar helaas te kleine appartementje te koop gezet en 4 maanden geleden zijn mijn gezin en ik naar ons nieuwe mooieben grotere koophuis verhuist. Meteen best wel een grote stap, aangezien we van België naar Nederland verhuist zijn. Maar ik heb iedereen die ik nodig heb bij me in huis (en België is nu niet zo ontzettend ver, aangezien we net over de grens wonen… 😉) dus de Home Sweet Home poster (http://printcandy.nl/product/home-sweet-home-poster/) aan één van onze muren mogen hangen, zou wel heel erg toepasselijk zijn! 😉
  Ik volg jullie via alle Social Media kanalen (FB: Nathalie Madsen, Instagram en Twitter: @Natje_9999 en Pinterest: natje9999) en I’m keeping my fingers crossed!

  Liefs,
  Nathalie madsen.nathalie@hotmail.com.

  Like

 8. Heel graag maak ik kans op het shoptegoed. Als ik zou mogen winnen dan ga ik zeker ook voor zo’n geweldig klembord met een loveprint ❤ ❤
  Ik volg jullie ook op twitter, fb en instagram 😉

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s