Persberichten Vrijdag #75

>> VACUMEREN 2.0 <<

FoodSaven is de razendsnel groeiende keukentrend: Steeds meer mensen herkennen het gemak en voordeel van het zelf vacuüm verpakken van voedsel. Voedsel wordt thuis voortaan zuurstofloos bewaard, dus bederft niet. Ook wordt het FoodSaven toegepast om razendsnel te marineren (marinade trekt direct in het vlees) en voor de Sous-Vide-techniek, die vlees botermals maakt. Topmerk FoodSaver beheerst deze kunstjes perfect, maar komt nu met een nóg gebruiksvriendelijkere versie. De FoodSaver voor Dummies, zeg maar. De FreshSaver (FSV010) kreeg dit stempel niet voor niks: met één druk op de knop vacumeer je voortaan binnen tien seconden een zak of bak met vers voedsel: Bakje of zakje eronder plaatsen, omlaag bewegen, knopje indrukken en.. 97% van alle zuurstof is eruit. Adviesprijs: € 89,00. Kijk voor informatie en verkoopadressen op www.itmonline.nl

>> Pursebuddy lost typisch vrouwenprobleem op <<

Je tas wel eens op een smerige ondergrond gezet? Of toch weer iemand boven op je tas met mobieltje gaan staan? Niet getreurd: de nieuwe modellen van Pursebuddy lossen dit typische vrouwenprobleem voor je op. Ach, eigenlijk is de Pursebuddy geschikt voor alle in huis rondslingerende tassen zoals handtassen en rugtassen. De tassen blijven schoon, in hun originele vorm en hangen in het zicht. Weg met de viezigheid, want tassen die op de grond staan verzamelen miljoenen bacteriën. De Pursebuddy is verkrijgbaar in twee modellen: de Paris en de London. Beide zijn 123 cm hoog en tellen 4 (Paris) of 3 haken (London). De Pursebuddy is gemaakt van gecoat staal, staat zeer stevig en weegt circa 4,5 kilo. De Paris en de London kosten ieder € 119,95 en zijn beide te verkrijgen in de kleuren zwart en wit. Naast zijn gemak is de Pursebuddy ook trendy en past hij in ieder interieur. Daarnaast is het een echte eye-catcher die gezien mag worden. Pursebuddy, de perfecte hangplek voor je tas. Voor meer informatie: www.pursebuddy.nl

>> HET DOE-HET-ZELF-FAMILIEVAKANTIEDAGBOEK <<

De mooiste tijd van het jaar? De vakantie natuurlijk! Lekker met het hele gezin genieten op reis, op het strand, op de camping ‒ anywhere! En die pret begint al voor je vertrekt, helemaal met het Familievakantiedagboek van bestsellerauteur Elma van Vliet. Deze zonnig vormgegeven bundel die je samen tijdens de vakantie vult met foto’s, verhalen, tekeningen en souvenirs, zorgt ook voor extra voorpret én een ontspannen voorbereiding dankzij de paklijsten. Nog een voordeel: dit fotoboek is af bij thuiskomst. De perfecte afsluiter van een vakantie vol mooie, dierbare en grappige herinneringen om nog vaak terug te lezen. Want eigenlijk maakt het niet zoveel uit waar je naartoe gaat, als het maar samen is.

>> Cowboysbag lanceert limited edition patches collectie <<

Cowboysbag lanceert vandaag haar nieuwe collectie, met een paar unieke limited editions die in een beperkte oplage verkrijgbaar zijn. De capsule collectie bestaat uit tassen, organizers en etuis, die zijn voorzien van patches. Hiermee speelt het tassen- en accessoiremerk in op de huidige trend bij jongeren. De nieuwe collectie is tijdelijk verkrijgbaar bij diverse bag- & fashionstores en online retailers. Natuurlijk gelooid leer
In de nieuwe Cowboysbag collectie wordt als vanouds veel aandacht besteed aan kwaliteit. Zo kunnen alle spullen zorgvuldig worden meegenomen. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijk gelooid leer. Dit leer is niet alleen zeer sterk, maar heeft ook een natuurlijke look & feel. Het maakt de tas zeer geschikt voor langdurig dagelijks gebruik. De collectie wordt later dit seizoen ook uitgebracht zonder patches en in nieuwe kleuren.

>> Unieke foto’s van eerste spoorlijn Nederlands-Indië <<

Omdat het dit jaar 150 jaar geleden is dat op Java de eerste trein reed gaat het Spoorwegmuseum in de tentoonstelling ‘Sporen van smaragd’ terug in de tijd. Voor het eerst toont het museum zijn Indische collectie uit de periode 1864-1949. De aanleg van de eerste spoorlijn in Nederlands-Indië is vanaf 1864 op beeld vastgelegd door de Duitse opzichter Carl Lang en fotobureau Woodbury & Page. De foto’s zijn bewaard gebleven in twee fotoalbums en tonen een uniek beeld van de aanleg van de Indische spoorwegen. Het bevat de oudste foto van de spoorwegen in Nederlands-Indië, gemaakt op 15 augustus 1864. De tentoonstelling ‘Sporen van Smaragd, per trein door Nederlands-Indië’ opent 7 juli en duurt tot 10 november 2017.

>> Drunken Mel, een nieuw digestief in Nederland <<

Drunken Mel®, dé after-dinner drink met een zachte caramelsmaak. Het recept is afkomstig uit Vietnam, waar een digestief eerder regel is dan uitzondering. Glazen op tafel en genieten maar. Niet alleen van de fantastische smaak, maar ook van de fles waarin Drunken Mel® komt. Schuin, eigenzinnig en stoer. Net als Drunken Mel® zelf. Je drinkt de after-dinner drink op z’n best ijskoud en in goed gezelschap. Er is ook een prachtige giftbox, eentje die -net als de fles- schuin staat. In de giftbox een fles Drunken Mel en 2 glaasjes erbij om in te serveren. Ideaal als relatie- of kerstgeschenk, maar ook leuk om gewoon als cadeautje te geven. Drunken Mel®, een heerlijke after-dinner likeur. Rebels en alles met een kwinkslag, maar bovenal “Something Else!” www.drunkenmel.com

Advertenties

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s