Transformers Turbo Changer Bumblebee van Hasbro 6+ (met winactie)

Linda~ Onze tweeling is dol op spelen met stoer speelgoed. Ons zoontje maak je nergens blijer mee dan met een raceauto terwijl zijn zus het liefst met actiepoppen speelt. Tja wat is er dan geweldiger dan een speelgoed dat het allebei kan zijn? Hasbro heeft een speelgoedlijn die aansluit bij de film ‘Transformers- The Last Knight’ en dat willen wij dan wel eens uittesten. Het is dan ook een grote verrassing dat er zo’n stoere actiepop binnen komt die de kinderen in twee stappen om kunnen toveren tot echte raceauto.

Transformers Turbo Changer Bumblebee

Alleen de verpakking van de actiepop/raceauto is al heel stoer om te zien en tovert hier een grote lach op de gezichten van de kinderen. Het is heel stevig verpakt zodat het zeker niet beschadigd raakt als je het laat verzenden dus dat is al een flink pluspunt. Zelfs met al die extra voorzorgsmaatregelen is het zo uitgepakt en kan de pret beginnen. De startpositie is een hele stoere actiepop die met zijn felle en vrolijke kleuren alle aandacht trekt. Ik moet even toegeven dat ik, die niet echt van actiepoppen houdt, hem heel erg mooi vind en ik zeker snap dat kinderen hier graag mee willen spelen. Vervolgens komen we op het punt aan dat we uit willen proberen of het makkelijk zal zijn om Bumblebee te transformeren tot raceauto. Het kost me even wat moeite maar uiteindelijk na wat klungelen is het me gelukt en kan er geracet worden. Ook als raceauto is het prachtig om te zien en het ziet er stevig uit. Het is niet zo dat ik het idee heb dat het na een paar keer transformeren klaar is of af zal breken. Nee, het oogt echt heel degelijk dus wat dat betreft kunnen de kinderen hun lol op. Dan wil ons zoontje zelf gaan proberen om te transformeren en ik lach er een beetje om in mezelf. Het lachen vergaat me echter snel aangezien ons zoontje wel heel snel door heeft hoe de auto tot actiepop getransformeerd moet worden en andersom. Dat is een duidelijk voordeel voor het speelgoed en de kinderen, echter een beetje gênant voor mama 😉 Dus vanaf nu krijg ik standaard te horen als ik het probeer te transformeren: “Kom maar mama, ik doe het wel even voor je”.

Niet alleen ons zoontje maar ook onze dochter is helemaal weg van het speelgoed en krijgt het snel getransformeerd dus het mag duidelijk zijn aan wie het ligt. Wat dat betreft is het fijn dat meer kinderen het speelgoed uit kunnen proberen om te zien of het makkelijk is om mee te spelen. Verder hebben de kinderen eigenlijk weinig accessoires nodig aangezien Bumblebee gewoon met alle spelletjes mee speelt. Hij racet mee met de andere “gewone” auto’s en hij speelt mee met de poppen dus het is zeer geschikt voor kinderen, zowel jongens als meiden naar onze mening.

Kortom, wij vinden dit een echte aanrader voor kinderen die van stoer speelgoed houden, zowel auto’s als (actie)poppen. Vooral met de film ‘Transformers- The Last Knight’ in je achterhoofd is dit een absolute musthave en scoor je er zeker punten mee bij je kind of als je het cadeau geeft aan iemand. Hier is het in elk geval niet meer weg te denken aangezien het toch momenteel het favoriete speelgoed is van de kinderen. De kwaliteit is bovendien erg goed aangezien ik merk dat het toch zeker goed tegen een stootje kan en niet meteen afbreekt. Dat is zeker een pluspunt waar wij hier thuis zeker naar kijken bij de aanschaf van speelgoed.

De winactie

Bumblebee Hasbro

Van Hasbro mogen we eenzelfde Turbo Changer Bumblebee verloten. Wat mag je daarvoor doen? Reageer onder dit blog met je voor- en achternaam en laat ons weten voor wie jij meedoet?

Om extra win-kansen te creëren kun je ons volgen op:
FacebookTwitterInstagram en/of Pinterest.
Ook krijg je extra kansen als je Thuisleven actief volgt, laat gerust reacties achter zodat we dit ook kunnen zien 🙂
Wij zullen op 19 juli 2017 de winnaar loten en deze bekend maken in ons Winnen-Op-Woensdag blog. Houdt de website dus in de gaten.

Bumblebee, Optimus Prime en andere Transformers van Hasbro zijn o.a. bij Bol.com te koop.

Speelde jij vroeger ook met Transformers?

*voor het schrijven van dit artikel hebben we een review-exemplaar ontvangen*

Advertenties

49 comments

 1. Zelf heb ik niet zo veel met Transformers, heb ze zelf ook nooit gehad. Mijn zoontje daarentegen begint ze nu te ontdekken en wil er dolgraag eentje. Geel is zijn lievelingskleur en ook is hij dol op auto’s dus deze Transformer zal zeker in de smaak vallen.

  Liked by 1 persoon

 2. Oh vet gaaf!!! Mijn zoontje is helemaal verliefd op Bumblebee en Optimus, voor hem doe ik dus mee, ik weet zeker dat die er heel erg blij mee zal zijn;)))

  Like

 3. Ik loot graag mee voor mijn zoontje. Die vind zulk stoer speelgoed ook heel erg leuk! En fijn om te lezen dat dit toch echt wel wat steviger is. De vorige transformer was binnen een dag al kapot. Dan schuiven de onderdeeltjes toch niet goed in elkaar. En voorzichtig proberen is mog zooooo moeilijk!

  Liked by 1 persoon

 4. Ik doe graag mee voor m’n zoon van bijna 7. Gister heeft onze kanjer zijn kies toch laten trekken door onze tandarts terwijl hij met Pinksteren door een kaakontsteking naar de weekendarts moest en daar zijn mond niet open wilde doen. Zelfs niet in de stoel liggen. Gister kostte het wel moeite maar hij heeft t toch mooi gedaan. Dat verdient wel een cadeau.

  Liked by 1 persoon

 5. Bumblebee wil vast graag bij Robin (8) komen 😉 . Hij is er al vaak over aan het dromen. Samen willen ze genieten, en de vijanden raak schieten. Gauw transformeert hij in een auto om te rijden, en rijden ze keihard om anderen te bevrijden. Bumblebee is sterk en stoer, z’n vijanden liggen op de loer. Robin hoopt veel avonturen te gaan beleven, hij laat zijn vijanden sidderen en beven. Hopelijk mag hij deze winnen, dan kan de actie gaan beginnen …

  Liked by 1 persoon

 6. Mijn man had vroeger veel van die Transformer autootjes en die heeft oma nog allemaal bewaard. Onze zoon weet dus al precies hoe het moet, dus ik waag graag een kansje voor zijn eigen, grote Transformer

  Liked by 1 persoon

 7. Ik keek vroeger alle Transformer series op tv
  “The Transformers! More than meets the eye!
  Autobots wage their battle to destroy the evil forces of the Decepticons!
  The Transformers! Robots in disguise!
  The Transformers! More than meets the eye!
  The Transformers!” WOOHOO!
  Nu is onze zoontje Joey (Natuurlijk) ook helemaal fan van The Autobots, maar ik vind ze stiekum ook nog steeds prachtig!

  Liked by 2 people

 8. In mijn jeugd, jaren 80, zeer veel met transformers gespeeld. Mijn zoontje heeft ook een kleine versie van eentje en vindt deze geweldig om mee te spelen. Papa vindt dat op zijn beurt weer super om te zien. Het lijkt me gaaf om hem een grote Bumblebee te kunnen geven 😀 Dus ik doe graag voor hem mee.

  Liked by 1 persoon

 9. Mijn kleine neefje heeft het dit jaar zo goed gedaan om de spraak taal school, speciaal onderwijs. Ik ben ontzettend trots op hem en wil hem graag verrassen.

  Liked by 1 persoon

 10. Ik wil hem graag winnen voor mijn zoontje. Hij is een echte autogek, maar hij is interesse gaan tonen voor transformers. Ik wil heb daar natuurlijk mee besmetten…. Zelf keek ik altijd naar transformers op skychannel. dus de flims maken een droom waar, maar dan voor je zoon een eigen transformers is helemaal geweldig.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s