Een schone en frisse W.O.W. blog

Afgelopen week liep de jongste zoon met broekspijpen die te kort waren voor de beentjes. Eigenlijk verbaas ik me er niks over gezien het feit dat hier momenteel het één na het ander weggevreten wordt en dit duidelijke tekenen zijn van groeispurten. Ook ben ik blij dat ik het geklaag van beenpijn (groeipijn) serieus heb genomen. Maar het feit is wel dat die kasten dus eerder dan gepland uitgeplozen moesten worden op passende kleding. En zo gebeurde het dat ik binnen een paar dagen mijn hele woning van top tot teen helemaal schoon en opgeruimd had. Neem gerust hier een kijkje voor alle blogs die we gewijd hebben aan schoonmaken, als bij u nou ook de schoonmaakkriebels naar boven komen. Zeker zo net voor de beginnende zomervakantie.

Nadat het hele huis schoon was, kon ik mijn rust nog niet echt vinden. Het gevolg was een haast overwerkte wasmachine die in de vroege ochtend al begon met draaien en pas eindigde als ik naar bed ging. Van alle kleren die ergens in hoekjes rond slingerden tot en met het beddengoed van ons allemaal. Zelfs de sierkussens op de bank kregen een sopje en de stof van het broodmandje werd ook los geknoopt. Ik vind het heerlijk om soms eens helemaal los te gaan en echt alles bij te werken. Zeker nu we een aantal dagen weg gaan en we dan in een schoon huis terug komen.

Winnaars
Zoals belooft trekken wij vandaag de winnaar van Printcandy. IMG_1991De namen van de mensen die ons volgen op Facebook, Twitter en/of Instagram heb ik twee, dan wel drie keer of zelfs vier keer opgeschreven. Mensen die actief mee doen op onze blog heb ik ook één, twee of zelfs drie keer extra genoteerd. Zo kan het zijn dat je naam maar liefst 8 keer in het lijstje voorkomt! En daar komen de volgende naam uit…

Het 25 euro shoptegoed van Printcandy is gewonnen door: Marieka Waalwijk

Van harte gefeliciteerd winnaar! 

Zodra je je naam ziet staan kun je je prijs claimen (dit doe je door een mail te sturen met daarin je naam + adres gegevens naar thuisleven@gmail.com. Vermeld er altijd bij om welke prijs/winactie het gaat. Wij controleren het e-mail adres waarop is meegedaan).
Claim je prijs binnen één week, uiterlijk 18 juli 2017, na bekendmaking.

Niet gewonnen? Niet getreurd! Op deze pagina staan alle lopende winacties op een rij.

Advertenties

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s