De laatste persberichten vrijdag voor de zomervakantie

Bij deze de laatste persberichten vrijdag voor de zomervakantie. In de zomerperiode zullen we zo nu en dan zomerse persberichten publiceren in zijn geheel. Aan het eind van de zomer komt er een Persberichten vrijdag Back to work / school online. Vanaf dat moment zullen de persberichten, zoals we die gewend zijn, ook weer op gang komen. Maar eerst nog even wat “hot nieuws” van afgelopen week.

>> DE HIP&MAMA BOX: EEN HEERLIJKE VERRASSING VOOR MOEDERS (IN SPE) <<

De zwangerschap en de geboorte van je kindje zijn heel bijzondere tijden. Je wordt moeder en dan staat je even compleet op zijn kop. Juist dan moet je dan extra goed voor jezelf zorgen. En wat is er leuker om je elke twee à drie maanden te laten verrassen? De zwangerschaps- en babyboxen van Hip&Mama Box verblijden alle mama’s (in spe) met de mooiste producten van hippe merken en leuke shops. En als je groot fan van unboxen bent, dan is de Hip&Mama Box zéker iets voor jou! De Hip&Mama Box is een heerlijk verwenmomentje voor alle (bijna) mama’s. De boxen zijn uniek, want elk cadeaupakket is afgestemd op de fase van de zwangerschap waarin jij je bevindt of een mijlpaal van je pasgeboren kindje. De Hip&Mama Box is een perfect cadeau voor jezelf, heel geschikt om je zus of beste vriendin mee te verrassen of om mee te brengen als kraamcadeau.

>> Wegens groot succes extra bioscoopvoorstelling van André in Cinemas op zondag 30 juli <<

Piece of Magic maakt trots bekend dat er extra bioscoopvoorstellingen vanwege enorme belangstelling gepland zijn van André in Cinemas, André Rieu’s 2017 Maastricht Concert,op zondag 30 juli. Aangezien de voorstellingen van het jubileumconcert op 22 en 23 juli in Pathé en andere bioscopen nagenoeg uitverkocht zijn, vindt er een derde vertoning in bioscopen in heel Nederland plaats op 30 juli. Dit jaar is het precies dertig jaar geleden dat André Rieu het Johann Strauss Orkest in zijn thuisstad Maastricht oprichtte. Om dit jubileum te vieren zal het legendarische en steevast uitverkochte concert van André Rieu op het Vrijthof in Maastricht dus niet op twee, maar op drie dagen via satelliet op het grote doek vertoond worden. Niemand minder dan David Hasselhoff is de speciale gast van André Rieu bij zijn jubileumconcerten. Presentator André van Duin zal bij de bioscoopvoorstelling zowel het voorprogramma verzorgen als na afloop een interview houden met André Rieu. De voorverkoop van de extra screening van André in Cinemas op 30 juli start op vrijdag 7 juli om 9:00 uur via www.andreincinemas.com voor bioscopen in heel Nederland. Behalve in Nederland is André in Cinemas ook in andere bioscopen in Europa een doorslaand succes. In onder andere Duitsland en Frankijk is het aantal deelnemende bioscopen van enkele tientallen gestegen naar meer dan 300 theaters, vanwege de grote publieke belangstelling.

>> Krachtige solar oplader met zonnewijzer <<

Met de Biolite Solar Panel 10+ zit je nooit meer zonder stroom. Zelfs als de zon al achter de bergen is verdwenen laad je je smartphone op dankzij de ingebouwde accu met een capaciteit van 3000 mAh. Het uitvouwbare zonnepaneel heeft een 360 graden kickstand waardoor je het op elk terrein kunt plaatsen. Met de geïntegreerde analoge zonnewijzer bepaal je vervolgens de juiste stand, zodat je altijd een optimale opbrengst hebt van de zon. Met dit zonnepaneel van 10 Watt per uur kun je je telefoon, tablet, camera of lamp opladen, waar en wanneer dit ook maar nodig is. Eenvoudig, dankzij de USB-uitgang. Je smartphone is in één uur tijd volledig opgeladen. Ideaal tijdens een meerdaagse wandeltocht of kampeervakantie. BioLite Solar Panel 10+ is verkrijgbaar bij de outdoorspeciaalzaak en diverse webshops. Winkeladviesprijs € 149,95. Ook verkrijgbaar in een 5+ uitvoering, ad € 89,95 Ga voor meer informatie naar www.Technolyt.nlKlik hier voor de demonstratievideo.

>> Pack-Bag®, de houvast voor iedere afvalzak nu online verkrijgbaar <<

Herken je dit? De helft van het opgeveegde tuinafval valt naast het motblik als je het in de rieten tuinafvalmand gooit. Of als je het in de container wilt gooien door het hoogteverschil. Bij plastic afval ligt de afvalzak onhandig op de grond en blijft pas rechtop staan als het zich heeft gevuld. Of hij hangt aan een haak waardoor je eerst de opening weer ruimer moet maken om de lege verpakkingen erin te doen. Wie ook tegen deze praktische opruim ongemakken aanloopt, heeft een handige hulp aan de Pack-Bag®. Dit is een lichtgewicht, maar o zo stevige, kunststof plaat, die je in een willekeurige afvalzak schuift, waardoor de afvalzak een stevig staande cilinder wordt. En met een grote ruime opening. Is de zak met tuinafval gevuld, dan kun je het tuinafval zo leegkiepen in de container.  Of de Pack-Bag® er uithalen en de zak dichtknopen. Klaar met opruimen?  De Pack-Bag® schuif je gemakkelijk ergens achter of onder. Door het gladde oppervlak hecht zich praktisch niets aan de Pack-Bag® en laat hij zich ook makkelijk afvegen of afspoelen. Duurzaam gebruiksgemak wordt nog verhoogd door online bestelgemak. Pack-Bag® introduceert zijn online webwinkel, waardoor de Pack-Bag® bij je thuis of op kantoor wordt bezorgd. Via http://www.pack-bag.net hoef je niet meer te zoeken naar de dichtstbijzijnde dealer en bovendien krijg je al kwantumkorting als je er drie bestelt. De Pack-Bag® is er in drie uitvoeringen: Small €5,95, Large €9,95 en Extra Large €13,95. Bij een afname van 3 of 5 stuks geldt kwantumkorting. De Pack-Bag® is van Nederlandse bodem. Qua ontwerp en qua productie. Het idee is ontstaan vanuit een concrete situatie uit de bouwwereld. Om in je eentje een vuilnis “bak” te kunnen creëren, die je in je eentje kunt vullen en opruimen. Als platte plaat berg je de Pack-Bag® overal op of tussen. Als hulpmiddel van vuilniszak-tot-vuilnisbak vergaar je tuinafval, plastic, lege flessen of restafval. Slaphangende vuilniszakken of instortende puinzakken behoren met de Pack-Bag® tot de verleden tijd. Meer informatie en online webwinkel: FaceBook of YouTube Twitter.

>> Shopping Special – Op de camping <<

Advertenties

One comment

  1. Wat leuk, die Hip&Mama box zeg! En die mini mat is echt wat voor ons nichtje tess aangezien ze echt het liefst alles zelluf eet. Pfffff, tuttebel hahaha. Maar ze kan wel lekker smikkelen, dat wel 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s