Open Kersendagen 29 & 30 juli 2017

Ze zijn er weer: Hollandse kersen uit de Betuwe! En wat hebben we weer gesmuld (en gespuugd met de pitten) Mijn man heeft nog een oude sleutelhanger van Flipje, het spreekt erg tot de verbeelding van de meisjes. Binnenkort kunnen we Flipje ontmoeten.

De Open Kersendagen 2017

Kersen eten in de kersenboomgaard, dichterbij de natuur kan natuurlijk niet. Op 29 en 30 juli van 11.00- 16.00 uur wordt de boomgaard D’n Kerkewaerdt in Wadenoijen (nabij Tiel) opengesteld voor publiek. En het blijft niet alleen bij kersen eten tot je tong paars ziet. Je kunt er Flipje ontmoeten en inspiratie opdoen voor allerhande recepten met kersen in de hoofdrol. Er worden rondleidingen georganiseerd, kraampjes uitgestald en er is te genieten van optredens door verschillende zangkoren. Kijk voor een sfeerimpressie van 2016 dit filmpje:

 

Neem voor het uitgebreide programma een kijkje op Open Kersendagen 2017. Wij zijn alvast aan het oefenen voor de wedstrijd ‘Kersenpit spugen’.Kersen uit het land van Flipje

Heb jij dit jaar al kersen gegeten?

Advertenties

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s