Glowing Twinkle Stars van University Games (met winactie!)

De laatste weken slapen de kinderen nauwelijks! We hebben geen rolluik en de rolgordijnen laten iets te veel licht door. Omdat we verhuisplannen hebben, laten we het maar even zo…
In de winter is er grappig genoeg het andere effect, het is dan namelijk te donker voor ze! Het lijken wel volwassenen die altijd klagen over het weer (te warm, te koud, te nat, te droog…). Maar dat “te donker” gaan we de komende winter periode wat aan doen.

Van University Games ontving ik namelijk drie verschillende verpakkingen Glowing Stars. In een verpakking vind je de sterren, maar ook plakmateriaal waarmee je de sterren kunt vast plakken. Het bevestigen van de sterren aan bijvoorbeeld het bed, de kast of een schrootjesplafond gaat erg eenvoudig. Je neemt namelijk wat van het plakmateriaal en plakt dit aan de achterkant van een ster. Vervolgens plak je het geheel op de gewenste plek, zorg er wel voor dat deze schoon is. Zo hecht het geheel beter en blijft het langer zitten.

Door natuurlijk en/of kunstlicht (lampen) laden de sterren zich op. Zodra het donker is zullen de sterren licht af geven. Er zit geen aan, -uit knop op de sterren. Maar na verloop van tijd zijn de sterren uitgebrand. Gelukkig zijn ze oneindig vaak op te laden met een lichtbron. Geven de lampen niet het gewenste effect dan kun je even met een zaklamp op de sterren schijnen. Hierna zullen ze harder gloeien.

 

De WinactieColorful Stars University Games

Wij hebben van University Games wat meer verpakkingen van Glowing Twinkle Stars ontvangen die we weg mogen geven. We hebben hiervan 2 setjes gemaakt. In een setje vind je een verpakking Glowing Twinkle Stars en 1 verpakking Glowing Colorful Twinkle Stars. Wil jij graag een setje winnen? Laat dan hieronder een reactie achter voorzien van je naam en e-mail adres.

Om extra win-kansen te creëren kun je ons volgen op:
FacebookTwitterInstagram en/of Pinterest.
Ook krijg je extra kansen als je Thuisleven actief volgt, laat gerust reacties achter zodat we dit ook kunnen zien 🙂
Wij zullen op 2 augustus 2017 de winnaar loten. Houdt de website en onze Facebookpagina dus in de gaten.

Advertenties

33 comments

 1. Twinkel twinkel kleine ster! Dat is een favoriet liedje bij ons thuis voor het slapen gaan.
  De meiden zouden het super leuk vinden, hun eigen sterrenhemel. En dan extra mooi met alle regenboogkleurtjes!

  Like

 2. Ja leuk, vroeger was ik al fan van alles wat licht gaf, en mijn kinderen volgens nu een beetje die gekte. Voor de zomer idd niet heel nuttig of handig maar in de winter des te beter

  Like

 3. Dat zou onze meid leuk vinden. Binnenkort gaan we een grotere slaapkamer (nu hobbyhok) omtoveren in een grote meiden kamer. Bij een nieuwe slaapkamer hoort natuurlijk nieuwe glow in the dark! Die ze nu in dr “oude” kamer heeft kunnen we helaas niet er heel af pulken om daar terug te plaatsen.

  Like

 4. Super leuk. Had vroeger ook GLOW in the dark sterren op mijn plafond. Weet zeker dat mijn dochter het ook leuk vindt onder een sterrenhemel slapen.

  Like

 5. Leuke winactie.
  Graag doe ik mee voor mijn kleinkinderen.
  Geweldig, al die lichtgevende sterren op de logeer kamer van mijn kleinkinderen.
  Wat handig dat ze zo gemakkelijk weer zijn op te laden.
  Graag waag ik een kansje.

  Like

 6. Wat leuk! Ik zou graag willen winnen voor mijn dochter, die is heeft een echte fascinatie voor sterren. Ik denk dat ze het super cool zou vinden om ze op haar kamer te hebben!

  Like

 7. Handig voor mij zoontje die sinds een week bang is in het donker op zijn kamertje én niet in het donker naar onze slaapkamer durft.
  Met deze uitgebreide set kunnen we, naast zijn slaapkamer, zelfs een route maken over de gang zodat hij naar ons toe kan 🙂

  Like

 8. Dat vond ik vroeger altijd zo leuk! ik zou het aan het dochtertje van mijn vriend van 5 geven. Zij kijkt graag sterren en dan kan dat nu vanuit haar bedje.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s