Extra winactie- Smulfruit Disney Tsum Tsum

Begin dit jaar hebben we een leuke spaaractie van Fruitmaster met jullie gedeeld. Je kan heel 2017 (op=op) met codes sparen voor één van 25 verschillende Disney Tsum Tsum. Inmiddels een paar zakken Smulfruit appels verder, zijn onze drie dochtertjes ieder voorzien van een Tsum Tsum. Je ziet ze hier op de foto. We hebben ze in de brievenbus ontvangen in dat stevige kleine doosje.Fruitmaster Tsum Tsum

Dan zie je ook nog vier blauwe kaartjes op de foto, achterop deze kaartjes staat een code, die je in kunt vullen op de site van het Fruitmasters spaarprogramma. Dan krijg je binnen drie weken ook een Disney Tsum Tsum thuisgestuurd. Weet jij hier een bestemming voor …?

De winactie

Reageer onder dit blog met een leuke reactie en je voor- en achternaam (dat maakt het gemakkelijker voor bekenden om je te taggen). Om extra winkansen te creëren kun je ons volgen op: FacebookTwitterInstagram en/of Pinterest. Ook krijg je extra kansen als je Thuisleven actief volgt, laat gerust reacties achter zodat we dit ook kunnen zien 🙂

Wij zullen op 16 augustus 2017 een winnaar loten en deze bekend maken. Houdt de website dus in de gaten.

*deze winactie is niet gesponsord*

Advertenties

20 comments

  1. Mijn zoontje is gek op knuffels, dus die heeft heel wat kraamknuffels van zijn zusje ingepikt. Nu ze wat ouder is, baal ik daar toch wel van, dus ik doe graag mee voor mijn dochter

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s