31e Houthakkersfeest Lage Vuursche 19 & 20 augustus 2017

Tijdens een bezoek aan ‘Buiten in de kuil’ lees ik de flyer van al weer het 31e Houthakkersfeest 2017. Dat belooft weer een waar spektakel te worden dat inmiddels 20.000 bezoekers trekt.20170730_191222

Houthakkersfeest Lage Vuursche 2017

Het Houthakkersfeest is gratis toegankelijk en wordt georganiseerd op het recreatieterrein ‘De kuil van Drakestein’, midden in de bossen van de Lage Vuursche.
Een vol programma siert beide dagen al vanaf tien uur in de ochtend. Naast de Houthakkersmarkt en het NK Carving (sculptuurzagen) zijn er tal van demonstraties van Linedancers, roofvogels en reddingshonden. Eén en ander wordt opgeleukt door optredens van een koor, een jachthoornblaasgroep, doedelzakspelers en een coverband. Ook de Jack Russell race, terug van weggeweest, belooft een waar spektakel te worden. De inwendige mens kan verzorgd worden bij de verschillende foodtrucks.

Op het Houthakkersfeest is voor de kinderen een spellenkaart (€ 5) te kopen. Deze kaart is je toegang tot de verschillende kinderattracties verspreid over een heel speelpark. Er is een kinderboerderij en er valt veel op te steken bij de kramen van de verschillende betrokken instanties en bedrijven. Zo wordt er aandacht besteed aan boomverzorging en wordt er dus niet alleen maar gehakt van gezaagd.

Neem voor de laatste informatie een kijkje op Facebookpagina van het Houthakkersfeest LageVuursche/ of de uitgebreide site van het Houthakkersfeest.

Zien we jullie daar?

Advertenties

3 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s