AFAS Sprookjesweken bij Julianatoren (met winactie)

Na bijna twee weken Rome, waar veel oudheid te zien is, wilden we bij thuiskomst toch graag iets gaan doen dat in het teken stond van de kinderen. En dan met name iets waarbij de kinderen konden rennen en spelen. Na wat wikken en wegen besloten we om naar de Julianatoren te gaan. Als kind zijnde ben ik hier eens geweest en heb daar leuke herinneringen aan over gehouden.

Kinderpretpark Julianatoren
Julianatoren is een pretpark dat gericht is op (kleine) kinderen. Je moet hierbij denken aan o.a. een carrousel, spookslot, botsauto’s, achtbaan, trampoline’s en glijbanen. Het park is niet groot qua opzet waardoor het overzicht goed behouden blijft. Eerst dachten we even dat we hier heel snel op uitgekeken zouden zijn en stiekem hadden we al plannen gemaakt om ’s middags nog even de tijd vol te shoppen in Apeldoorn. Echter was dat een gigantische inschattingsfout! Door de korte wachtrijen zaten de kinderen namelijk al snel in de attractie en voor we het wisten nog een keer en nog een keer… Uiteindelijk merkten we dan ook dat de kinderen hun eigen gang gingen. Wij hebben vervolgens een plekje uitgezocht waar de kinderen terecht konden als ze onze hulp nodig hadden. Zeker de jongste van 7 heeft hier een paar keer gebruik van gemaakt. De andere drie kinderen (bijna 9, 11 en bijna 13 jaar) mochten echter overal zonder problemen in en deden dat dan ook.

Een andere bezoeker vertelde me dat ze een abonnement hebben en om de 3 weken bij Julianatoren komt. Vanwege de lage kosten van een abonnement en de vele voordelen in het park voor kleine kinderen was dit een enorme winst. Maar waar ze nog wel het meest enthousiast over was was het feit dat ze elke keer weer nieuwe dingen zagen in het park. Daarop besloten wij wat rondjes te gaan wandelen in het park. En inderdaad er is zoveel meer te zien dan alleen de attracties! Overigens is er helemaal achteraan in het park een mooi stukje bos waar je ook heerlijk door heen kunt wandelen.

AFAS Sprookjesweken
Om het park net dat beetje extra glamour te geven is het park omgetoverd tot de AFAS sprookjesweken. Zo komt zaterdag 5 augustus Sneeuwwitje naar de Julianatoren. Behalve van de mini-musical met Sneeuwwitje kunnen bezoekers ook genieten van de Jul & JuliaSing-A- Long en Piano & Co. Het Apeldoornse kinderpretpark is tot 20:00 uur geopend. De AFAS Sprookjesweken met verschillende shows vinden nog plaats tot en met 20 augustus. Alle shows zijn bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen. Meer informatie is te vinden op www.julianatoren.nl.

DE WINACTIE

Wij mogen van Kon. Julianatoren maar liefst 4 vrijkaarten weggeven. Wil jij graag met je partner, kinderen of met vrienden naar dit leuke park, laat dan hieronder een reactie achter voorzien van je naam en e-mail adres.

Om extra win-kansen te creëren kun je ons volgen op:
FacebookTwitterInstagram en/of Pinterest.
Ook krijg je extra kansen als je Thuisleven actief volgt, laat gerust reacties achter zodat we dit ook kunnen zien 🙂
Wij zullen op 16 augustus 2017 de winnaar loten. Houdt de website en onze Facebookpagina dus in de gaten.

Advertenties

38 comments

 1. Mijn meisjes houden hier van ❤❤❤❤… ze willen er graag nog heen deze vakantie! Zou dus leuk zijn…we wonen er een half uurtje vandaan…

  Like

 2. Ik waag graag een kansje mee!! 🤗
  Wij zouden het fantastisch en geweldig leuk vinden om hierheen te mogen gaan met ons meisje Lieve ♡ ..vroeger als kind kwam ik er zelf ook en vond het altijd ge-wel-dig! .. zou leuk zijn als wij daar weer een geweldige dag kunnen beleven, alleen dan nu met ons eigen meisje!! … voorstellen aan Jul&Julia, meneerkaasschaaf en mevrouw suikspin hoeft niet meer, want die kijkt ze dagelijks op tv … zou haar gezichtje wel willen zien als zij ze in het echt kan ontmoeten hihi

  Wij gaan duimennnn!!

  Like

 3. Klinkt super leuk!!
  Wij ( man zoontje van 2 en ik ) willen er graag heen in de vakantie. Het is voor ons meer als 2 uur rijden dus zou het helemaal super zijn als we alleen maar de benzine hoeven te betalen en toch nog er even uit zijn in de vakantie.
  Ik volg je op facebook!

  Like

 4. Supertoffe actie! Mijn zoon is groot fan van de Julianatoren en sinds we vorig jaar zijn geweest, bouwt hij regelmatig de toren na met zijn blokken of Duplo. En Jul en Julia komen dan uiteraard langs om de toren te bekijken, hihihi. Ik zou hem superblij maken, als hij weer naar de Julianatoren mag! Oh en sprookjes vindt hij ook super, vooral als mama ze voorleest. Maar naar een theatershow is natuurlijk veel leuker!

  Like

 5. Ik zou mijn dochter en kleinkinderen graag verrassen met deze kaarten! De kleinkinderen hebben laatst Rapunzel (van AFAS) op tv gezien. Wat vonden ze dat geweldig! En een dagje Julianatoren zouden we helemaal het einde vinden!!!

  Like

 6. Ik zou het fantastisch vinden om hier met de kids heen te gaan, we zijn namelijk nog nooit naar Julianatoren geweest en zouden ons graag door het park laten verrassen.

  Like

 7. Ik zou heel graag met mijn man en kids naar de Julianatoren willen! We hebben nog drie heerlijke weken zomervakantie en een uitje zou echt een zeer welkome afleiding zijn voor de kids 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s