Thuisleven.com
Of als je werkzaam bent in het onderwijs, dan weet je vast ook wel raad met de goedkope kinderboeken.
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Kinderboeken > Leuke en goedkope kinderboeken nu bij Kruidvat (startende lezers)

Leuke en goedkope kinderboeken nu bij Kruidvat (startende lezers)

Deze week staat er een hele leuke aanbieding voor kinderboeken in de folder van de Kruidvat! Namelijk leesboekjes voor startende lezers. Ik heb ze afgelopen maandag al gescoord bij mijn Kruidvat, pas vandaag zag ik dat ze ook in de folder staan. Leuk voor als je kind naar groep 3 gaat of nog in groep 2 zit en interesse heeft in lezen. Of als je werkzaam bent in het onderwijs, dan weet je vast ook wel raad met de goedkope kinderboeken.

Boeken cadeau geven

Overigens zijn het ook leuke boeken om cadeau te geven. Een aanrader dus deze boekjes! Waarom? Om de volgende redenen:

  • de boekjes zien er aantrekkelijk uit,
  • de boekjes hebben eenĀ vrolijke en stevige kaft,
  • de titels sporen aan tot nieuwsgierigheid (bijvoorbeeld ‘juf is in de war’ of Ā ‘weg met die dief!’ )
  • de boekjes bevatten leuke tekeningen,
  • en…de leestekst pastĀ goedĀ bij het niveau. Kinderen die net beginnen met het leesonderwijs kunnen al snel deze boekjes zelf lezen. Wat zullen ze dan trots zijn als ze de eerste woorden van zo’n boekjeĀ kunnen lezen.

Startleesboekjes en hogere nivo’s

Ik heb twee start-leesboekjes en drie M3-boekjes meegenomen. Wat opvalt bij deze leesboekjes is dat erĀ naast korte zinnen, ook woorden in de tekening staan geschreven. Lukt het je kind nog niet om zelf de zinnen te lezen, dan kun jeĀ als ouder ervoor kiezen omĀ het verhaaltje voor teĀ lezen. Misschien lukt het je kind wel om de losse woorden in de tekening voor te lezen.Ā Het zelf lezen van de zinnen komt dan later wel.

Goedkope kinderboeken

Regelmatig heeft Kruidvat leuke kinderboeken in de aanbieding, maar helaas zijn het vaak slappe kaften. En die laat ik liever liggen omdat ze zo kwetsbaar zijn. Maar deze boeken hebben een harde kaft, en zullen lang meegaan. Ik kon geen reden vinden om de boeken te laten liggen. Nu moet ik nog nadenken voor wie ik ze ga gebruiken. Voor de kinderen op mijn werk of voor mijn dochter die volgende week start in groep drie.

Toen ik verder tussen de boeken keek zag ik ook nog een boek van ‘Mees Kees’ liggen. Ook een boek met harde kaft en hier betaalde ik ā‚¬3,99 voor. De boeken van Mees Kees zijn bij de kinderen op mijn werk ook favoriet. Daarom kon ik deze niet laten liggen. Ik liep de Kruidvat uit met 6 leuke kinderboeken voor nog net geen ā‚¬14,-

Als (kinder)boekenverslaafde wilde ikĀ deze boekentip graag met jullie delen.Ā Ik zeg op naar de Kruidvat!Ā Deze weekĀ is er ook extra voordeelavond bij de Kruidvat, let erop dat de korting niet geld op boeken.

Lees ook:

Wie van jullie gaat er nu morgen naar de Kruidvat om naar de boekjes te kijken?

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

6 reacties

  • Wat een goede tip!
    Ik merk dat ik Kruidvat vaak oversla vanwege de rommelige look, maar nu toch maar eens even spienzen šŸ™‚

  • Dit soort boekjes en AVI zie ik ook regelmatig bij ons bij de action liggen. Heb er ook al een aantal in huis voor onze groep 4 man (aankomend schooljaar). Ook hebben ze bij kruidvat en action vaak oefenboekjes voor lezen en schrijfoefeningen, erg leuk!

    • ik vind action tegenvallen met leuke leesboekjes, althans bij ons, werkboekjes hier ook genoeg in huis, maar echte leuke aantrekkelijke startleesboekjes shop ik persoonlijk liever bij kruidvat. Hier bij de action liggen wel wat boeken, maar vaak nog te moeilijk of geen aantrekkelijke inhoud. Bij dit soort winkels is het de moeite waard om regelmatig te neuzen. Alhoewel misschien niet te regelmatig want dat is weer niet goed voor je portemonnee šŸ˜‰

Categorieƫn

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics