Back to School & Work

Het Zuiden en het Noorden van het land hebben nog even vrij, maar voor het midden van het land zit de zomervakantie er 20 augustus alweer op ūüė¶
Om weer helemaal in de SCHOOL en de WERK sfeer te komen delen wij hieronder leuke en handige dingen waardoor je juist weer veel zin krijgt in het nieuwe jaar.

Back to school! Waar de een onwijs veel zin heeft om weer naar school te gaan, mag de vakantie van een ander nog wel even duren. Met de toffe back-to-school producten van hippe webshop kidswithflair.com wordt naar school gaan voor iedereen een feest. Met de hippe schoolspullen van Kidswithflair.com kunnen alle kinderen het nieuwe schooljaar weer fris en hip beginnen. Geen outfit kan zonder passende schooltas. Felle kleuren, retro printjes, je kunt het zo gek niet bedenken of Kidswithflair.com heeft een toffe tas in haar assortiment. Opvallend dit schooljaar zijn de stoere, schattige en soms strak vormgegeven schooltassen. Naast de bekende mini, midi en maxi tassen van bijvoorbeeld Jeune Premier, zijn er dit schooljaar ook trolleytassen én handige tassen waar een laptop in meegenomen kan worden. Naast de toffe tassen heeft de webshop ook zeker hele leuk drinkflessen, brooddozen en snackdozen die kwalitatief goed zijn en onwijs handig. Bij Kidswithflair.com vinden ze het namelijk niet alleen heel belangrijk dat je super cool naar school kan, maar ook dat de kwaliteit naar kindergebruik is

Shopping Special – Lunch

Time to go

Schoolspullen

Werk

Yoursurprise

 

Advertenties

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s