‘Fast & Furious 8- The Fate of the Furious’, op dvd verkrijgbaar

Wij houden van actiefilms en zijn dan ook blij verheugd te vernemen dat er een achtste deel van Fast & Furious uitkomt. Het komt er niet van naar de bioscoop te gaan, iets met oppas. Gelukkig is de film nu op dvd beschikbaar.

Fast & Furious 8- The Fate of the Furious

“Nu Dom (Vin Diesel) en Letty (Michelle Rodriguez) op huwelijksreis zijn, Brian en Mia met vervroegd pensioen zijn gegaan en de rest van de crew vrijgesproken is, lijken de leden van het team normale levens te leiden. Maar als een mysterieuze vrouw (Charlize Theron) Dom verleidt om terug te keren naar het misdaadleven en hij degenen om zich heen bedriegt, wordt de hechte vriendschap van de groep op de proef gesteld. Van de kust van Cuba en de straten van New York City, naar de ijsvlaktes van de arctische Barentszzee, moet onze elite-eenheid wederom plankgas de wereld rond om een anarchist te belemmeren in het ontketenen van wereldwijde chaos… En om de man die hen tot een familie maakte thuis te brengen.”

Mijn mening

Wat fijn dat Brian en Mia toch een rolletje spelen in de film. Ik was er op voorhand huiverig voor ze te moeten missen of dat Brian gespeeld zou worden door een ander. Het verhaal maakt grote sprongen, sneller dan anders, details vallen in het niet. Het verhaal is goed te volgen, de stunts weer grootser dan in de andere delen. Wel worden de personages meer en meer een karikatuur van zichzelf. De humor viert hoogtij en verdringt de actie net niet.

Film informatieFast & Furious 8

In Fast & Furious 8 wordt Vin Diesel bijgestaan door een terugkerende sterrencast die bestaat uit Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky en Kurt Russell. Naast Charlize Theron verwelkomt de serie ook nieuwkomers Scott Eastwood en Helen Mirren. De film is geregisseerd door F. Gary Gray (Straight Outta Compton) geproduceerd door Neal H. Moritz, Michael Fottrell en Vin Diesel. De film duurt 130 minuten, de kijkwijzer is 12+ en als bonus zijn er vechtscènes, meer over de stunts en commentaar van regisseur F. Gary Gray te bekijken.

Kijk jij ook uit naar een nieuw deel van ‘Fast & Furious’?

*voor het schrijven van dit artikel hebben we een review exemplaar ontvangen*

Advertenties

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s