American Tukkerday op 1 & 2 september 2017 in Vroomshoop

Dit jaar vind al weer de 14e American Tukkerday plaats in Vroomshoop. Ieder jaar probeert de Stichting zijn fans te bedienen met een vol en afwisselend programma. Uit heel Nederland komen bezoekers in style af op Vroomshoop.

American Tukkerday 2017

Wat dit evenement uitzonderlijk maakt is het kampeerterrein waar hele gezinnen tijdens dit feestweekend kunnen vertoeven. Aan faciliteiten als toilet, water en elektriciteit evenals ontbijt wordt voorzien. Dit tegen de geringe vergoeding aan de Stichting American Tukkerday Vroomshoop.
De vrijdagavond wordt vanaf 21 uur opgeluisterd door muzikale optredens. Na het ontbijt voor weekendgasten begint zaterdagochtend vanaf 10 uur het volle gratis toegankelijke programma met rockabilly, blues en rockmuziek en demonstraties van o.a. pro wrestling, fast draw shooting. In de kidscorner is het prettig vertoeven voor de kinderen en er is volop aandacht voor de inwendige mens. Ook kijk je je ogen uit bij de verschillende stands en dat allemaal binnen het thema American Tukker. De vuurwerkshow op muziek zal nog lang over nagepraat worden.American Tukkerday

Voor meer informatie en bereikbaarheid houdt je de site van de American Tukkerday en Facebookpagina in de gaten. Daar is ook meer te lezen over de oldtimer regeling die het mogelijk maakt voor bezoekers om in stijl aan te treden.

Spreekt de American lifestyle je ook zo aan?

Advertenties

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s