De Finale van seizoen 7- ‘Game of Thrones’ gratis in de bioscoop

Wie kent het niet, Game of Thrones. De successerie van HBO. Zelf zijn wij pas in seizoen drie, lang leve Ziggo. Nu even op pauze i.v.m. de dagelijkse uitzending van Penoza seizoen 1-4. Maar wat lees ik daar….. Het einde, de Grande Finale van het zevende seizoen van Game of Thrones wordt gratis vertoond in zeven bioscopen door Nederland!

Game of Thrones

Deze aflevering duurt 81 minuten en wordt op maandag 28 augustus 2017 om 19.00 uur vertoond en is gratis te bezoeken in de Pathé bioscopen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Groningen, Maastricht, Tilburg en Utrecht. Fans moeten wel een toegangskaartje reserveren, op=op! Tickets kun je reserveren via www.pathe.nl/gameofthrones.

Ben jij fan van G.O.T.?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s