Open Studiodagen 9 & 10 september 2017 op en nabij het Mediapark te Hilversum Mediastad

De tiende editie van de Open Studiodagen staat voor de deur. Afgelopen jaar kwamen hier meer dan 30.000 geïnteresseerden op af. Deze jubileumeditie zal nog grootser zijn en vindt plaats op 9 en 10 september 2017 dagelijks van 10- 17 uur op verschillende locaties in Hilversum Mediastad, grotendeels op het Mediapark. Vanaf Beeld & Geluid wordt een TV Marathon uitgezonden die op alle lokale omroepen te volgen is!

Open Studiodagen

De Open Studiodagen 2017

Wil je graag een kijkje nemen achter de schermen, wil je wel eens zien welke beroepen vertegenwoordigd zijn in medialand of wil je jouw radio of televisieheld wel eens ontmoeten? Kom dan het tweede weekend van september richting Hilversum. De verschillende omroepen en mediabedrijven geven een unieke invulling aan deze Open Studiodagen. Een kleine greep uit het diverse programma:

  • live optreden van Dinnershow Pandora;
  • zing en dans mee met Raak! en de Telekids Musical school;
  • een kijkje achter de schermen bij verschillende AVROTROS programma’s;
  • een concert van het Jong Metropole;
  • zelf radiospotjes opnemen;
  • de Studio Snugger Quiz spelen;
  • zelf een televisieprogramma presenteren voor een ‘green screen’.

Voor de laatste nieuwtjes houdt je de Facebookpagina van de Open Studio Dagen nauwlettend in de gaten. Meer informatie over bereikbaarheid en het programma is te vinden op de site van de Open Studio Dagen

Zou je ook graag eens een kijkje achter de schermen nemen?

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s