Beurs Eigen Huis 6 t/m 8 oktober 2017 (met winactie)

De najaarseditie van Beurs Eigen Huis staat voor de deur. Deze zal plaatsvinden van 6 t/m 8 oktober 2017 in de Jaarbeurs te Utrecht. Wij mogen toegangskaarten verloten, maar daarover later meer…

Beurs Eigen Huis

Ruim 200 exposanten helpen je verder op weg bij de aanbouw of verbouw van je droomhuis. Ook trends in keuken, tuin en bouwmaterialen komen aan bod. Naast een leuk dagje uit samen met je partner of vriend(in), kijk je je ogen uit. De Beurs Eigen Huis voorziet je van informatie op welk gebied dan ook, in de vorm van advies op maat of een lezing.  Op Beurs Eigen Huis zijn alle experts die je nodig hebt bij de bouw van je droomhuis aanwezig: architecten, huizenbouwers, aannemers, bouwadviseurs, makelaars en kavel-aanbieders. Bij het maken van keuzes voor je droomhuis is het goed om op de hoogte te zijn van de nieuwste bouwmaterialen, isolatiemogelijkheden en trends. Op Beurs Eigen Huis is dit alles terug te vinden onder één dak. Wat is er op het gebied van ramen, deuren en kozijnen? Kies je voor hout, tegels of een gietvloer? En ook voor de laatste interieur-, keuken en tuintrends ben je bij Beurs Eigen Huis op het juiste adres.

Beursinformatie

Beurs Eigen Huis vindt dagelijks van 6 t/m 8 oktober plaats tussen 10-17 uur in de Jaarbeurs te Utrecht. De site Realiseer je droomhuis geeft een zeer volledig beeld.

De Winactie

We mogen voor de najaarseditie van Beurs Eigen Huis driemaal twee vrijkaarten verloten. Reageer onder dit blog met je naam en emailadres en laat ons weten met wie je graag een bezoek brengt aan Beurs Eigen Huis. Tip: tag diegene in het facebookbericht voor een verdubbeling van je kansen. De uitslag zal op 13 september 2017 in het Winnen-op-Woensdag blog bekend gemaakt worden.

Advertenties

14 comments

 1. Samen met mijn partner wil ik een pand kopen en als B&B inrichten dus ik wil graag ideeen van allerlei vertrekken op doen. Deze beurs lijkt me daar de ideale plek voor!
  Ik zou hem graag met 2 vrijkaartjes verrassen!

  Like

 2. Ik ga graag met mijn partner omdat wij op de hoogte willen zijn van de laatste nieuwtjes rond passief bouwen.
  Ons nog te bouwen huis wordt een passief huis, en wij gaan voor off-the-grid.
  Daarvoor is het in NL nodig om de laatste technieken te gebruiken voor energiebesparing, opslag en gebruik.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s