Persberichten Vrijdag #76

>>  Sony lanceert nieuwe serie EXTRA BASS partyspeakers <<

Altijd en overal een feestje dankzij een ingebouwde accuSony breidt EXTRA BASS assortiment uit met de GTK-XB60 en GTK-XB90 high power luidsprekers.
– Dankzij een ingebouwde accu kan het feest doorgaan tot in de late uurtjes
– Discolichten en stroboscopen geven een dansvloer sfeer
– Compact ontwerp en eenvoudig te vervoeren
Sony voegt de GTK-XB60 en de GTK-XB90 toe aan het brede assortiment partyspeakers. Met de EXTRA BASS serie van Sony komt ieder feestje tot leven dankzij de trillende bassen en ingebouwde discoverlichting. De GTK-XB60 is vanaf begin september 2017 verkrijgbaar in het zwart, blauw en rood voor een prijs van € 350. De GTK-XB90 is vanaf begin september 2017 verkrijgbaar in het zwart voor een prijs van € 500

>> MOOI OPGERUIMD STAAT NETJES <<

Tot nu toe was er eigenlijk geen goede oplossing voor rondslingerende spullen die je netjes wilt opbergen, maar wel snel en makkelijk bij de hand wilt hebben. Kasten en lades zijn al snel te vol en de gebruikelijke transparante opbergkisten of kartonnen dozen wil je liever niet in het zicht hebben staan. Daarom introduceert Leitz MyBox® het nieuwe opbergen: designboxen waarin je alles in een handomdraai opruimt en die wél mooi passen bij de stijl van het interieurontwerp. De Leitz MyBox® is afsluitbaar en de boxen zijn handig te stapelen. Bovendien kun je de binnenzijde indelen in verschillende vakken en lagen. Kortom, de opbergoplossing die gezien mag worden in elk huis of kantoor.

>> Air Hogs verlegt grenzen met nieuwste Race Drone <<

Drones zijn hot! Stunt, vlieg en neem een duikvlucht met de nieuwste drone van Air Hogs. Spin Master, de innovatieve, internationale speelgoedfabrikant, introduceert dit najaar met trots de DR1 FPV Race Drone. De nieuwste Race Drone is de perfecte combinatie van technologische innovaties, ergonomische materialen en een crashbestendig design die het vliegen voor iedere startende drone race piloot gemakkelijk maakt.

>> Vijf foodfestivals met één missie; de bezoeker van een verse dosis food knowledge voorzien <<

Op 9 en 10 september 2017 dragen vijf Brabantse foodfestivals via de VERS Academy een flinke steen bij aan de food knowledge van de bezoeker. VERS Academy combineert serieuze discussies over voedsel en voedselproductie met cultuur, educatie, plezier, vermaak en natuurlijk: lekker eten. VERS Academy is een Brabants samenwerkingsverband en ontrolt zich tegelijk in de spoorzones van de vijf grote steden: Breda, ’s-Hertogenbosch, Eindhoven, Helmond en Tilburg. VERS Academy treedt op als dé leverancier van verdieping over vers, lokaal en gezond eten. Verschillende onderzoekers, wetenschappers en specialisten etaleren kun kennis over eten en het publiek doet mee. Met lezingen, debatten, workshops, film en documentaire vertoningen wordt de kennis van het publiek over eten op een laagdrempelige manier bijgespijkerd. Vijf foodfestivals met een missie
Dutch Chili Fest in Eindhoven brengt een ode aan de chilipeper. Cacao aan de Kade viert het cacaoverleden en heden in Helmond. Food & Design Festival in ’s-Hertogenbosch onderzoekt de eetcultuur van de toekomst, op de Spoormarkt in Tilburg eet je wat de stad schaft en Fijnproevers & Smaakbarbaren in Breda presenteert guilty pleasures van eigen bodem. Vijf totaal verschillende foodfestivals, wat hebben zij gemeen? Ieder festival presenteert een VERS Academy programma op maat. In Breda gaat de VERS Academy over de tegenstrijdigheden in ons eten. In Tilburg komen top-chefs aan het woord. In Eindhoven leer je komen met insecten en ecologisch thuis-tuinieren, in ’s-Hertogenbosch gaat het over de toekomst van eten en in Helmond leer je alles over eerlijke handel. Daarnaast hebben de festivals een gezamenlijke missie. Vers en lokaal heeft voorrang! Brabantse initiatieven krijgen het grootste podium en worden de festivals zoveel mogelijk open source en duurzaam geproduceerd. Alle festivals op een rijtje:
– Fijnproevers & Smaakbarbaren – (9 en 10 september)
– Cacao aan de Kade – (9 en 10 september)
– Dutch Chili Fest – (10 september)
– 
Food & Design Festival – (9 en 10 september)
– 
Spoormarkt – (10 september)

Advertenties

4 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s