Nieuwe Nivea Hair milk en douche crème Oil Pearls

Laatst merkte ik onder de douche dat mijn shampoo bijna op was. Tijd om nieuwe te gaan halen dus. Voor de kinderen ben ik al jaren trouw aan Zwitsal maar voor mijn eigen shampoo ben ik niet zo trouw. Dus eenmaal voor het shampoo schap ben ik gaan zoeken naar het laatste product dat mijn fijne slappe steile haar kan IMG_2503bekoren.

Mijn oog viel op de nieuwe shampoo van Nivea, de Hair milk. Het is er in drie varianten: fijn haar, normaal en dik haar. Zo is er voor iedereen een speciaal samen gestelde shampoo. Voor mijn fijne haar heb ik de “rose” variant die mijn haar herstelt en verstevigt zonder zwaar aan te voelen.  Naast de shampoo hebben ze ook een conditioner en een wonderspray speciaal voor fijn haar. Maar die ga ik nog niet proberen.

De shampoo is misschien iets minder dik dan ander shampoos die ik tot nu toe heb gebruikt, maar niet de vloeibaarheid van melk. Wel schuimt het lekker en ruikt ook lekker. Ik kan de geur niet beschrijven, Nivea zelf ook niet want op de achterkant staat alleen parfum.  Maar het is een beetje als de geur van de Nivea crème, de wel bekende blauwe pot en iets bloemigs. Mijn haar is schoon en voelt zacht, volume krijg ik er toch niet in, die illusie maak ik me al jaren niet meer.

INSPIRATIE UIT HET VERLEDEN
Met de nieuwe blauwe haarverzorgingslijn combineert NIVEA meer dan 100 jaar haarexpertise met de laatste innovaties – om jouw haar nieuw leven in te blazen. In 1912 hielp NIVEA vrouwen al om mooi en gezond haar te krijgen – met een product dat dezelfde naam had als de laatste innovatie van NIVEA: Hairmilk

Omdat de winkel toch een Nivea aanbieding had ben ik ook gaan shoppen voor een nieuwe douche crème. IMG_2509
Daar zag ik een nieuwe douche crème, de Oil Pearls. Ook hiervan zijn verschillende geuren uitgebracht, ik vond de Ylang Ylang wel lekker ruiken en heb die gekozen. Verzorgend en met Argan olie en een subtiele geur. Met mijn Mesh spons schuimt hij ontzettend goed. Wordt meteen je huid licht gescrubd. Het schuim is heerlijk zacht en de douche vult zich met de Ylang Ylang geur. Er zitten echt kleine goudkleurige olie pareltjes in de douche crème.

De Oils Pearl collectie is er in de geuren Ylang Ylang, Lotus Bloesem en Kersen Bloesem. Ze zijn te koop bij de bekende drogisterijen voor €3,49.
De hair milk is te koop voor €2,99

Ben jij trouw aan een merk of probeer je ook alles uit?

Advertenties

3 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s