Total spaaractie jeugdboeken

Rianne tipte ons op de nieuwe spaaractie van Total . Je kunt er zegels sparen en de spaarkaarten inruilen tegen jeugdboeken. Dit keer zonder bijbetaling!

Spaaractie jeugdboeken Total

Van 1 september tot en met 30 november 2017 ontvang je bij iedere 10 liter benzine een sticker, voor motoren geldt 8 liter. Een volle spaarkaart met vijf stickers is bij een deelnemend tankstation om te ruilen. Per keer mag je maximaal vier volle spaarkaarten inwisselen, ook worden er maximaal 20 zegels per tankbeurt verstrekt. Zonder bijbetaling ontvang je één van de zes toptitels:

  • ‘Silvester en de bizarre verhuizing’;
  • ‘Flip Fiasco – Oeps…’;
  • ‘Niek de Groot Brokkenpiloot’;
  • ‘Het leven van een loser’;
  • ‘Dagboek van een muts’;
  • ‘Julius Zebra – Rollebollen met de Romeinen’!total spaaractie

Deze jeugdboeken zijn geschikt voor lezers vanaf 7 jaar of 9/10 jaar. Ze vallen onder de noemer Graphic Novel en zijn erg populair onder de basisschoolleerlingen. Ik heb vijf van de titels zelf gelezen en gerecenseerd, alleen Julius Zebra niet. Voor het geval dat je deze zegels niet spaart, dan zouden de juffen van Thuisleven graag de boekenkast in de klas of de schoolbibliotheek vullen met deze toptitels. Ook Stichting Pretletters, een initiatief dat lezen stimuleert bij het gehandicapte kind, zou blij zijn met deze spaarstickers. Neem hiervoor contact met ons op.

Voor wie spaar jij mee?

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s