Nieuwe spaaractie van Blue Band

Blue Band verzint iedere keer weer iets anders. Dit keer hoeven we geen zegels te knippen uit de botervette folie dat onze botervloot afsluit. We hebben de Blue Band kinderborden en broodtrommels nog in gebruik. Vanaf vandaag is er een nieuwe spaaractie van Blue Band.

Gratis naamstickers bij Blue Band

Spaar vanaf maandag 4 september bij Blue Band voor gratis naamstickers. Daar krijg je genoeg tijd voor t/m 31 december 2017. Koop twee Blue Band producten en bewaar de kassabon. Upload de foto op Blueband.nl en ontvang 1 set GRATIS gepersonaliseerde naamstickers. Er zijn zes verschillende stickervellen. Hartstikke leuk en handig voor het komende schooljaar, voor op je slaapkamerdeur of anderszins.spaar gratis naamstickersSpaar jij mee?

Advertenties

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s