Bloggershop met Leeloop preventieve hoofdluis haarelastieken

Vandaag hebben we (o.l.v. Kidzblogger) een super leuke bloggershop georganiseerd voor jullie! Om je kennis te laten maken met een aantal leuke bloggers die Nederland en België rijk zijn. Speciaal hiervoor is deze Bloghop georganiseerd. En om de bloggershop nog feestelijker te maken, kun je bij iedere deelnemer van de Bloghop een leuke prijs winnen. Lees gauw verder…

Pinkit.nl

Je komt bij Bianca vandaan. Op Pinkit.nl deelt zij dagelijks haar nieuwtjes op het gebied van Beauty en Lifestyle, afgewisseld met een persoonlijk verhaal. Dit doet Bianca al geruime tijd en onlangs deelde ze nog een shoplog met Harry Potter items van de Primark.

Thuisleven

Je bent aanbeland bij Thuisleven.com. Hier delen Miranda en ik ons leven in-en-om huis. Dit doen we al sinds 2015 met alle plezier. Een team van bloggers helpt ons de leukste (spaar)acties, producten en evenementen te delen met onze lezers. Momenteel zijn we bezig met het inrichten van een Thuisleven-trekt-er-op-uit pagina.

Leeloop preventieve hoofdluis haarelastiekenpreventieve-hoofdluis-haarelastieken

Bij Thuisleven zijn we altijd op zoek naar nieuwe en handige producten. Alle basisscholen zijn weer begonnen en we borstelen iedere ochtend trouw de lange haren van onze drie dochters. Dan doen we de haren in een staart, knot of vlecht met een Leeloop haarelastiek, dat beschermt preventief tegen hoofdluis. Een uitkomst in ons gezin, want het controleren op luizen door het kammen wordt niet zonder luid protest ondergaan. De preventieve werking van één haarelastiek is ruim twee weken, door de acht 100% natuurlijke en essentiële oliën die verwerkt zijn in het haarelastiek. Een complete set geeft dus twee maanden preventieve bescherming! De elastieken geven geen oliën af in het haar, maar er is wel een lichte geur waarneembaar.

De winactie

We mogen van Leeloop twee pakjes met ieder vier preventieve hoofdluis haarelastieken verloten. Reageer onder dit blog met je naam en emailadres en laat ons weten voor wie je meedoet. De uitslag zal op 20 september 2017 in het Winnen-op-Woensdag blog bekend gemaakt worden.

Nicole van Meisje Eigenwijsje

Ik verwijs je graag door naar Meisje Eigenwijsje. Nicole deelt hier haar persoonlijke verhaal en is sinds de geboorte van haar zoontje niet alleen meer roze gekleurd. Zie haar leuke eigenwijze logo! Ze deelt o.a. haar ‘laatste eerste keren’ en haar strubbelingen als moeder-van-twee.

bloggersdag(dit mooie plaatje heeft Judith Jasper gemaakt)

Heb je al nieuwe blogs ontdekt tijdens deze #bloghop?

Advertenties

52 comments

 1. Ideaal deze! Ik doe mee voor mijn 2 dochters. Heb de elastiekjes al, maar ze willen altijd allebei 2 staarten of vlechten in, dus ze zijn op het eind van hun levensduur haha.
  Weet niet of ze echt werken, maar ‘better safe than sorry’ 😉

  Liked by 1 persoon

 2. Leuk hoor dat bloghoppen! 😄Hoewel ik met twee kortharige zoons 👩‍👦‍👦niet zoveel heb aan elastiekjes, heb ik een buurvrouw met twee dochters dus ik heb wel een bestemming als ik win! Handig product!!!👍🏻👍🏻👍🏻

  Liked by 1 persoon

 3. Superleuke actie! Ik ben dol op nieuwe bloggers ontdekken dus Dit is echt ideaal! 😍 Ik doe mee met de actie voor mijn dochter, bijna naar school en lang haar dus ik voorzie wel wat hoofdluis problemen. Als we dat hiermee kunnen voorkomen zou ideaal zijn!

  Like

 4. Wat een goede uitvinding maar ik sla deze winactie over.. Mijn dochtertje kan nog geen elastiek in en ik mijn haar net zo laten knippen dat er ook geen elastiek in kan haha! Verder heb ik gelukkig nog nooit luizen gehad! *klopt af*

  Like

 5. Ik probeer ze graag eens uit, een collega vertelde me er pas over. In de groep van mijn dochtertje, heerste vorig jaar constant een luizenplaag. Gelukkig genoeg heeft zij ze niet gekregen maar dat kan dit schooljaar natuurlijk wel gebeuren! Voorkomen is beter dan genezen.

  Like

 6. Fijn! Die kwam ik laatst al in de winkel tegen en ben erg nieuwsgierig of t werkt… ik ding graag mee voor mijn 9-jarige Yade met veel en dik haar wat tot nu toe nog geen hotel is geweest voor luizen en dat wil ik graag zo houden 😬

  Like

 7. Wat een super handige winactie zeg! Ik doe mee voor féline en voor mezelf ook eigenlijk. Ik ben dit jaar luizenmoeder op school en het idee dat ik er eentje ga tegenkomen met mijn lange haar kriebelt toch wel een beetje…

  Like

 8. Dit is nieuw voor mij. Lijkt me erg handig voor mijn dochtertje, ik doe daarom graag mee. Leuk dat je meedoet aan de bloghop en hoop dat je gisteren een gezellige bloggersdag hebt gehad.

  Like

 9. Ik maak graag een kansje! Luizen pluizen doen we op school iedere maand en helaas zijn de beestje vrij actief op school. Ik zou graag willen proberen of ze werken en ze voor mijn dochter willen gebruiken….Voorkomen is beter dan genezen 😉

  Like

 10. Ik doe graag mee voor mijn dochter en mijn nichtje, beide mooie lang haren. gelukkig nog geen luizen gehad maar het doorkammen ivm het controleren is hier al een drama met al die mooie krullen. voorkomen is beter dan genezen toch? 😀

  Like

 11. Op school zijn er helaas weer luizen gevonden bij mijn zoontje in de klas. Hij heeft zelf vrij kort haar, maar zijn zusje heeft wel lang haar en dit zou ideaal zijn voor haar.

  Like

 12. Ik ben ook eindelijk aan het hoppen geslagen en hop lekker achteruit, ha :-). Ik doe graag mee met deze winactie, bij mijn dochter op school is de eerste luizencontrole al weer geweest. Gelukkig niks aan het handje, maar voorkomen is natuurlijk beter dan genezen!

  Like

 13. WAUW WAUW WAUW! tuurlijk doe ik dolgraag mee! dit prduct zou het echt werken? ik wil het maar al te graag uitproberen
  dit is toch wel een angst die ik heb luizen in de mooie haren van mijn dochter
  in december gaat zij voor de eerste keer naar school toe, en als ik haar op een makkelijke manier zoals deze kan beschermen dan doe ik dat maar al te graag!
  Bedankt voor deze kans 😀

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s