Herfstvakantie OERRR: ING Wilde Buiten Dagen 2017

Op maar liefst negen locaties door heel Nederland vinden in de herfstvakantie de gratis toegankelijke ING Wilde Buiten Dagen plaats. Train als boswachter in spé je natuurlijke vaardigheden in de buitenlucht maar schrijf je snel in, want vol=vol!

ING Wilde Buiten Dagen 2017

ING, als hoofdsponsor van OERRR, vindt het belangrijk dat kinderen buiten spelen. De ING Wilde Buiten Dagen zijn hier onderdeel van. Op negen verschillende locaties vinden in de (gespreide) herfstvakantie tussen 15 en 24 oktober 2017 allerlei buiten- activiteiten plaats. Er wordt fikkie gestookt, bomen geklommen, broodjes gebakken, slootje gesprongen, vogels gespot en alles vindt plaats in de buitenlucht. Wilde Buiten Dagen
Inschrijving is vereist voor de kinderen tussen 4-12 jaar en leuker nog want je ouders mogen vaak ook meedoen. Deelname is, ook voor niet-OERRR leden, gratis en op de site van de ING Wilde Buiten Dagen is per activiteit te zien hoeveel plek er nog is.

De activiteiten verschillen iets per locatie maar ze hebben gemeen dat je je vaardigheden af kunt strepen en je na afloop een boswachter badge van OERRR ontvangt. Een leuke herinnering aan een veelbewogen dag voor het hele gezin.

Speelt jouw kind nog echt buiten?

Bron afbeelding: ING Wilde Buiten Dag Onlanderij

 

Advertenties

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s