Juicy Orange-thee van Nicole’s Choice + recept van sinaasappel-yoghurtcake

Nicole’s Choice is een webwinkel die is opgericht in december 2016 door Nicole. Nicole verkoopt in haar webwinkel losse thee en doe-het-zelf-bakmixen. Bij Nicole’s Choice is gezond een keuze. De producten in haar webwinkel zijn vrij van geraffineerde suikers, van kunstmatige aroma’s en van E-nummers.

Doe-het-zelf-bakmixen
Met de bakmixen zet je makkelijk iets lekkers op tafel. De bakmixen worden aangeboden is een mooie WECK®pot! Alle ingrediënten worden zorgvuldig afgewogen en de potten worden met liefde, zorg en veel plezier gevuld door Nicole zelf! De bakmixen zijn vrij van geraffineerde suikers, kunstmatige aroma’s en E-nummers. Er wordt gebruik gemaakt van palmsuiker en van speltmeel bij de meeste bakmixen. Daarmee is het een gezondere variant van de meeste bakmixen uit de supermarkt, omdat deze ingrediënten een lagere glycemische index hebben dan witte suiker en tarwemeel.

Losse thee
Alle losse thee in de webwinkel zijn zorgvuldig geselecteerd door Nicole. Met een grote diversiteit aan theesoorten is er voor elk wat wils. Er zijn diverse soorten groene thee, diverse soorten rooibosthee, verschillende soorten zwarte thee, een aantal fruit infusions, diverse soorten kruidenthee en verschillende soorten bloemen- en bloeiende thee. Er zit altijd wel iets tussen wat u lekker vindt. Laat jezelf eens verrassen door eens een soort te nemen die u in eerste instantie niet zelf zou kiezen. Of bestel eerst een proefzakje om eens een ‘nieuwe’ smaak te proberen.
In de webwinkel zijn ook diverse theefilters en theepotten verkrijgbaar.

Juicy Orange – Groene thee met sinaasappelsmaak
Nicole stuurde mij een aantal zakje thee om te proberen. Eén daarvan is Juicy Orange. Een groene thee met sinaasappelsmaak. Dit is een smaak wat ik zelf zo zou kunnen kiezen, omdat ik van thee met een fruitsmaak houd en dan vooral smaken als sinaasappel, citroen, appel, tropische vruchten of mango. Ik vind deze thee dan ook heel erg lekker, al had de sinaasappelsmaak van mij nog net iets sterker gemogen.
Bij een lekkere kop thee hoort natuurlijk iets lekkers. En wat past er nu beter bij Juicy Orange dan een sinaasappel-yoghurtcake?! Ik deel met u het recept zodat u ook een lekker stukje cake bij uw kop thee heeft.

Recept sinaasappel-yoghurtcake
Ingrediënten voor de cake:
200 gram speltbloem
20 gram stevia
2 tl bakpoeder
snufje zout
rasp van een sinaasappel
170 ml roeryoghurt of griekse yoghurt
3 eieren
1 tl vanille-extract
100 ml zonnebloemolie

Ingrediënten voor de glazuur:
3 eetlepels roeryoghurt of griekse yoghurt
Halve tl stevia
2 eetlepels sap van de sinaasappel
Sinaasappelrasp ter decoratie

Bereiding:
Meng in de ene kom de speltbloem, stevia, bakpoeder, zout en sinaasappelrasp door elkaar.
Meng in een andere kom de yoghurt, eieren, vanille-extract en zonnebloemolie door elkaar. Spatel de inhoud van beide kommen bijelkaar tot een glad beslag. Vet een cakevorm in en bestuif deze met bloem. Giet het beslag in de cakevorm en bak de cake in ongeveer 60 minuten gaar in de oven op 175 graden.

Als de cake is afgekoeld maak je in een schaaltje de glazuur van de yoghurt, stevia en sinaasappelsap. Giet het glazuur over de cake en bestrooi het ter decoratie met wat sinaasappelrasp.

En nu genieten van de warme kop Juicy Orange-thee met een lekker stuk cake!

Maar … er is meer ….
Juicy Orange was niet het enige zakje thee wat ik thuisgestuurd kreeg om te proeven. Ik ontving van Nicole’s Choice meerdere zakjes thee. Smaken die ik zelf niet zou kiezen en waar ze mij enorm mee verraste! Binnenkort zal hierover een review op Thuisleven verschijnen. Met een WINACTIE!

En … op de Facebookpagina van Nicole’s Choice loopt er altijd wel een winactie. Bij elke 50 nieuwe volgers verloot ze een zakje thee of een bakmix onder haar volgers. Volg je mee op haar Facebookpagina?

Wij zijn benieuwd: neem eens een kijkje op de website van Nicole’s Choice. Wat zou u graag willen winnen uit de webwinkel?

Advertenties

5 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s