Persberichten Vrijdag #78

>> School dicht? Pretpark open! <<

Kinderpretpark Julianatoren opent haar poorten op veler verzoek op de stakingsdag donderdag 5 oktober. ‘Normaal gesproken zijn wij dan gesloten. Wij kregen alleen zoveel vragen of wij open willen gaan op deze dag, dat wij hebben besloten om hier gehoor aan te geven ’ geeft de algemeen directeur Jeroen Buter aan. ‘We maken deze dag aantrekkelijk met een stakingskorting en kinderen kunnen een schoolreis in seizoen 2018 voor hun groep winnen’. Online € 7,50 stakingskorting en maak kans op een schoolreis! Bezoekers krijgen op deze stakingsdag online via www.julianatoren.nl maar liefst € 7,50 korting op een toegangkaart. Je betaalt dan online voor een toegangskaart geen € 22,50 maar slechts € 15,00 p.p.. En dat is nog niet alles: indien de leerling een mooie tekening of knutsel mee neemt waarop de school, de leerkracht en/of de klasgenoten staan afgebeeld, maken ze kans op een schoolreis (entree + pretpakket) voor hun eigen groep in seizoen 2018. Je levert je mooie creatie, met de naam van je school, je eigen naam, e-mailadres en geboortedatum, in bij Jul’s Brievenbus (onderaan bij de Julianatoren). De winnaar krijgt persoonlijk een bericht.

>> KOELE BETONLOOK <<

Beton (concrete) is hot. Beter gezegd: koel. Want of het nu in keuken, kamer of kantoor wordt toegepast de sfeer van beton is cool maar zeker niet koud. Dit komt door het levendige en natuurlijke karakter van beton. Echter een Moduleo® beton (look) vloer van pvc heeft ook deze natuurlijke en stoere uitstraling met alle comfort en onderhoudsvriendelijke kenmerken van een pvc vloer. Zelf toe te passen met vloerverwarming. Er is volop keuze uit kleuren en uitvoeringen. Enkele voorbeelden zijn: Azuriet, concrete, dessert stone, steel rock en zeera slate. De collecties Transform en Impress kennen meerdere mogelijkheden. In strook- of tegelvorm. www.moduleo.com.

>> Wat als je maar één kind kan redden? <<

>> Laagstaande herfstzon of UV-straling op de skipistes? Nieuw! CLIX Sunglasses, de handige vouwbare zonnebrillen <<

Een zonnebril heb je, ook in het najaar en de winter, vaker nodig dan je denkt. Onderweg in de auto bij een laagstaande herfst- of winterzon, tijdens buitensporten zoals hardlopen of wielrennen of straks op de pistes en de aprés-ski tijdens de wintersport. Maar waar laat je je bril zodra de zon weg is? Clix Sunglasses zijn vindingrijke vouwbare zonnebrillen, die je vast kunt ‘’klikken’’ op je gezicht, je lichaam of waar je maar wilt en die je na gebruik eenvoudig weer klein opvouwt! Handigheid en vooral gemak dienen de mens. Het maakt niet uit wat je activiteit is, de speciale siliconen pootjes van de Clix zonnebrillen klik en vouw je eenvoudig naar de vorm van je hoofd. Hierdoor kan de Clix zonnebril niet van je hoofd af glijden en blijft deze stevig zitten tijdens alles wat je onderneemt.
De Clix Zonnebrillen worden op de Nederlandse markt gebracht door Orange Planet (www.orangeplanet.nl) uit Dongen. De Clix Zonnebrillen zijn verkrijgbaar vanaf heden via: https://www.athleteshop.nl/sportkleding/sportbrillen/clix Verkoopprijs consument: Clix Zonnebril    € 19,95/stuk

>> Zoomin op dieren <<

>> Nieuw keukentextiel en kinderkookschorten <<

Deze maand introduceert by Sorcia nieuwe producten. De nieuwe lijn bestaat onder andere uit kinderkookschorten en theemutsen. Vorig jaar lanceerde by Sorcia samen met Bekking & Blitz Uitgevers een stationery-collectie met een bijzondere print. De prints sloegen zo goed aan, dat het merk besloot ook andere producten te ontwerpen met het succesvolle insecten-patroon. Insecten, kreeften en vogels. De schrijfwaren van by Sorcia en Bekking & Blitz zijn bedrukt met kleurige patronen van insecten en vlinders. Deze vrolijke patronen zijn per september 2017 ook te vinden op andere producten van het merk. Naast insecten spelen ook kreeften en krabben met sprekende kleuren een hoofdrol dit seizoen. De prints zijn te vinden op keukentextiel, kussens en diverse soorten lampen. Met potlood en pastel. Alle ontwerpen zijn getekend door Sorcia Gelauff-Madge met potlood en pastel. Pas daarna worden de tekeningen gedigitaliseerd en op de producten gedrukt. Sorcia houdt van vrolijke motieven en sprekende kleuren en dat is goed terug te zien in de producten. Een deel van de woonaccessoires van by Sorcia worden geproduceerd in Nederland. by Sorcia. In 2014 richtte Sorcia Gelauff-Madge ‘by Sorcia’ op. Ze ontdekte haar passie voor tekenen bij het inrichten van de kamer van haar jongste zoon, een groot natuurliefhebber. Ze tekende op zijn verzoek een vliegend hert. Hier ontstond ook het idee om tekeningen van insecten af te drukken op woonaccessoires. Intussen tekent ze allerlei dieren en zijn de vlinders, vogels, krabben en kreeften op veel soorten producten terug te vinden. Voor meer informatie, alle producten en een overzicht van de verkooppunten: www.bysorcia.nl.

Advertenties

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s