Gratis Milka tablet tot 100gr

Product:
Alleen geldig op Milka Tablet oreo 100 gr, Milka Tablet gebroken noot 100 gr, Milka Tablet daim 100 gr, Milka Tablet extra romig 100 gr, Milka Tablet caramel 100 gr, Milka Tablet alpenmelk 100 gr, Milka Tablet choco swing biscuit melk 100 gr, Milka Tablet bubbly melk 100 gr, Milka Tablet caramel stukjes 100 gr, Milka Triple caramel 90 gr of Milka Triple chocolade 90 gr t.w.v. €1.milka reep 100 gr

Winkel: Deen supermarkt

Specifieke actievoorwaarden: De actie loopt van 1 oktober 2017 t/m 14 oktober 2017.

Website: via Scoupy

Aanvullende informatie:
Uiteraard vinden we het leuk om uw mening te horen over dit product. Maar ook informatie als waar u het gevonden heeft kan handig zijn voor onze lezers. Bovendien hebben wij op onze speciale Geld Terug Acties Pagina alle lopende GTA’s op een rijtje staan.

Advertenties

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s