Winactie oktober: Disney On Ice- Give Away

Ach, wat lopen we ons al lang te verkneukelen bij Thuisleven. Een droom komt uit, we mogen tickets verloten voor Disney On Ice! Het magische moment om met je gezin herinneringen te maken van ‘Betoverende Werelden’.

Disney on Ice- Betoverende Werelden

Vier favoriete Disney verhalen komen tezamen in ‘Betoverende Werelden’. Disney*Pixar’s Cars. De kleine Zeemeermin. Frozen en Toy Story 3 worden vergezelt door Mickey & Minnie Mouse, Donald Duck en Goofy. Zij komen met Disney on Ice van 15 t/m 30 december 2017 in Rotterdam, Utrecht en Amsterdam. Feld Entertainment organiseert deze spectaculaire ijsshow. Zij zijn bekend van o.a. Monster Jam®.

De winactie van Disney on Ice

Maak kans op vier zilveren tickets voor de ‘Betoverende Werelden’ van Disney on Ice op vrijdag 15 december 2017 om 19.00 uur in Ahoy te Rotterdam.
Reageer onder het betreffende facebookbericht en tip iemand die je dit magische avondje ook gunt. Laat onder dit artikel eens weten wie je favoriete Disney karakter is, zet op je kalender op 15 december een groot ! en begin met duimen.
Op 31 oktober maken we in de reacties onder het facebookbericht de winnaar bekend. Dat publiceren we ook in het W.O.W. blog van 1 november 2017.BetoverendeWereldenHR

breng

De win

De

Advertenties

54 comments

  1. Woehoeee wauw wat een magische kans! uiteraard gereageerd onder het bericht op jullie facebook pagina 😉 Mijn 3 kinderen zijn het ergens helemaal over eens, en dat valt niet mee met 1 meisje en 2 jongens 😀 Hun favoriete Disney held is Mickey Mouse, die lieve grappige Mickey Mouse vinden ze helemaal geweldig, en ik stiekem ook 😉 Groetjes Tanja Kuijer

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s