Leuke cadeaus voor een lage prijs

Verjaardagen, housewarmingparty,  verloving, huwelijk, geboorte, doop, vrijgezellenfeest, kerst, sinterklaas, communie gaan meestal gepaard met feestjes. En waar feestjes zijn, zijn cadeautjes. Maar wat geef je telkens weer?
Voor kinderen is het makkelijk, je vraagt aan de ouders wat de wensen zijn en kunt zo inspelen op de wens. Voor stelletjes die een geheel huishouden bij elkaar sprokkelen valt er ook wel altijd iets te vinden. Maar wat van koppels die al jarenlang bij elkaar wonen en het financieel breed genoeg hebben om alle wensen zelf te voldoen? Of voor een jongeman waar je geen idee van hebt wat zijn interesse c.q. hobby’s zijn? Vandaag ga ik je helpen met wat tips en trucs.

Om te beginnen is het heel erg handig om een cadeaudoos in huis te zetten. Dit kan een grote doos zijn, een mooie opbergbox of een lade of gedeelte in een kast waar genoeg ruimte is. Het is de bedoeling dat deze vol gestopt wordt met allerlei verschillende cadeautjes. Zo heb je ten einde alle tijden iets in huis. Zelfs voor onverwachte feestjes!
Maar wat stop je er eigenlijk allemaal in? Op Cadeautjes.nl staat zo ontzettend veel dat er voor ieder wat wils wel iets te vinden is.

Zo vind je er leuke bureau-accessoires van (design)prullenbakken, pennenhouders en kalenders tot en met de meest luxe usb-gadgets. Maar je vind er ook onder andere romantische cadeaus (ofschoon niet alles geschikt is om te geven aan een ander koppel, sommige dingen zijn namelijk meer bedoeld voor je eigen partner), kleine sinterklaasschoencadeautjes met een laag budget en grappige/bijzondere cadeau’s. Kortom: keus alom! En dat is handig voor de aankomende sinterklaas periode.

Heb je toch nog wat moeite om de geschikte cadeaus te vinden? Geen probleem met de gift-finder kun je invoeren wat de gelegenheid, de prijs en voor wie het cadeau is en de website selecteert de best matchende cadeaus voor je. Mocht je het dan nog steeds voor elkaar krijgen om geen geschikt cadeau te vinden, wat mij best onlogisch lijkt. Dan kun je overwegen om een belevenis cadeau te doen. Vergeet vooral niet om het speciaal te maken door bijvoorbeeld Sinterklaaspannenkoeken te bakken, kleine cadeautjes in een mand uit te stallen en er een cellofaan omheen te doen of door er een leuke surprise van te maken.

Bestel je meerdere items tegelijk en komt het totaal bedrag uit op meer dan €50,00? Lucky you want dan zijn de verzendkosten gratis.
Dus zit je aan een bedrag dat in de buurt komt van de 50 euro? Bestel dan wat extra dingen mee om de cadeau-doos extra aan te vullen. Bij een volgend feestje heb je dan hopelijk minder stress. Vergeet ook niet om de doos met regelmaat aan te vullen (dat kan door de sale in de gaten te houden).

Is het feest bij jou thuis denk dan ook even aan de versieringen die ook op de site te vinden zijn.

Advertenties

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s