Gratis Maggi Mix

Product:
Alleen geldig op Hollands Pannetje Sperziebonen jachtsaus met hamlapjes – 54 gr, Hollands Pannetje Champignonsaus met prei en kip – 40 gr, Dagschotel Broccoli kaas met gehakt – 54 gr, Dagschotel Broccoli zoetzuur met paprika en gehakt – 67 gr, Dagschotel Sperziebonen satésaus met gehakt – 70 gr, Dagschotel Bloemkool milde kerrie – 43 gr, Dagschotel Paprika goulashsaus met champignons en kip – 51 gr, Ovenschotel Bloemkool room met gehakt – 57 gr, Ovenschotel Prei kerrie met gehakt – 64 gr, Ovenschotel Witlof-crème met gehakt – 61 gr, Ovenschotel Zuurkool crème fraîche met gehakt – 56 gr.maggi mix

Specifieke actievoorwaarden: Deze cashback actie is begonnen op 06-10-2017 en op=op!

Website: via Scoupy

Aanvullende informatie:
Uiteraard vinden we het leuk om uw mening te horen over dit product. Maar ook informatie als waar u het gevonden heeft kan handig zijn voor onze lezers. Bovendien hebben wij op onze speciale Geld Terug Acties Pagina alle lopende GTA’s op een rijtje staan.

Advertenties

2 comments

  1. Ik houd niet zo van Zuurkool, mijn man wel. Dus heb ik de zuurkool crème fraîche met gehakt genomen. Binnenkort eens maken. Kijken of ik het dan wel lekker vindt.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s