Kamer van Koophandel Startersdag4Kids op zaterdag 4 november

Net op het moment dat ik online op zoek ben naar meer informatie om samen met Miranda een bedrijf van Thuisleven te maken, kom ik deze leuke (gratis) activiteit voor ondernemende kinderen en ouders tegen.

Startersdag4Kids van de Kamer van Koophandel

Op zaterdag 4 november vind in de Jaarbeurs te Utrecht een leerzaam evenement plaats voor kinderen van 8-12 jaar en ouders. De laatste tijd werd er in het Klokhuis al meer aandacht besteed aan ondernemen door kinderen. Dit is nu in een leuk jasje gegoten. De deelnemers kunnen een hele middag lang workshops volgen en ze worden uitgedaagd om na te denken over dromen en hoe deze werkelijkheid kunnen worden.workshop

Activiteiten tijdens de Startersdag4kids

Een greep uit de talloze activiteiten uit het doorlopende programma van deze Startersdag4kids: hoe maak je een logo?, Leer te pitchen voor prijzen, Stel je vragen aan deskundigen en de Workshop Social Media. Ook de ouders worden niet overgeslagen. Zij kunnen terecht voor advies hoe hun ondernemende kind te begeleiden en zelfs Leren Programmeren voor Ouders!KvK
Tussen de bedrijven door is er genoeg ruimte voor ontspanning in The Quince chillroom, het maken van selfies en als afsluiting een waar optreden van DJ Pieter Gabriel.

Meld je direct aan voor deze leuke en leerzame middag van 12.45 -17.00 uur via KvK- evenementen.

Heb of ken jij ondernemende kinderen?

Advertenties

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s