W.O.W. blog

keep calm tiener in huisEen rumoerige week voor ons gezin met een landelijke stakingsdag, die we door hebben gebracht in Beeld en Geluid. De zwemles ging trouwens wel gewoon door die dag.
En terwijl we de kleuterfases bijna afsluiten, vangt een nieuwe periode aan met de verjaardag van de oudste. Deze tiener vierde haar kinderpartijtje met vriendinnen in een Aquadisco. Daar is later deze dag alles over te lezen in ons uitgebreide verslag.

Winnaars

PIC_K3LoveCruise_Website_700x471Zoals beloofd trekken wij vandaag een winnaar voor vier tickets voor het ‘K3 Love Cruise Weekend’ op 14 of 15 oktober 2017. Wie gaat er naar Plopsa Indoor Coevorden:

Will Langenberg en haar kleindochters. Laat je snel iets van je horen Will?

VAN HARTE GEFELICITEERD WINNAAR! 

Zodra je je naam ziet staan kun je je prijs claimen (dit doe je door een mail te sturen met daarin je naam + adres gegevens naar thuisleven@gmail.com. Vermeld er altijd bij om welke prijs/winactie het gaat. Wij controleren het e-mail adres waarop is meegedaan).
Claim je prijs binnen één week na bekendmaking.

Niet gewonnen? Niet getreurd! Op onze winpagina staan alle lopende win-acties op een rij. We zijn nog op zoek naar winnaars!

Advertenties

4 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s