’t Slokje- Herfstbier Festival op zaterdag 28 oktober 2017

De dagen worden al korter en de temperatuur keldert al flink in de namiddag. Het wordt er weer tijd voor: een lekker speciaal biertje. Bierevents ’t Slokje weet hier wel raad mee en organiseert op zaterdag 28 oktober 2017 een heus Herfstbier Festival.

’t Slokje- Herfstbier Festival 2017

In de knusse Biersteeg te Hilversum vindt net als in voorgaande jaren een gezellig festival plaats met Herfstbier in de hoofdrol. Een zorgvuldig samengesteld aanbod van herfstbieren is te proeven in de buitenlucht. Weliswaar overkapt en in de beschutte Biersteeg. Dit alles onder het genot van muzikale optredens van de Hilversumse blues rock band Beatnik Fandango en Chris Hordijk & Lucas Bos met hun singer songwriter/easy listening repertoire. Ook aan de inwendige mens is gedacht, de naast gelegen restaurants ‘Puur Smaeck’ en ‘Bistro Vos’ zullen de festivalgangers voorzien van ‘winterkost’.

Herfstbier-poster2017

Onze ervaring met de Bierfestivals van ’t Slokje

Mijn man werkt iedere zaterdag tot 17.00 uur, een vrymibo (vrijdagmiddagborrel) kennen wij hierdoor niet. Ik ben dan al met de meisjes in de Biersteeg gearriveerd voor een frisje. We genieten van de buitenlucht, het zonnetje en de muziek. Even later sluit hij aan en proosten we op het weekend. Bij de Bierfestivals van ’t Slokje is er plek voor jong & oud. Ook als je geen bier lust of wil drinken, dan heb je het er naar de zin. Voor wijnliefhebbers staat de deur van Vintage Wijnbar wagenwijd open. De locatie in de Biersteeg is mooi aangekleed en overkapt, de sfeer is ontspannen en vriendelijk. Je kan er met iedereen een praatje maken, tenzij je liever wil dansen, want ook dat kan. En onze dochters, die zijn druk aan het werk. Ze halen met alle liefde de lege glazen op en worden beloond met een fristi of wat ‘streetfood’. Als wij allang thuis zijn dansen, kletsen en genieten de andere gasten nog even door. Houdt voor het laatste nieuws en bekendmaking van de speciaal bieren de Facebookpagina van ’t Slokje in de gaten. Mocht je deze editie verhinderd zijn, dan is er in het voorjaar weer een herkansing met lentebier. En wij, wij kijken alvast uit naar een gezellig Herfstbier Festival 2017!

Drink jij graag een speciaal biertje?

Advertenties

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s