Dagboek van een muts- Vriendinnenbox

Als voormalig kinderboeken recensent blijf ik al het nieuws van uitgeverijen, auteurs en illustratoren volgen. In de nieuwsbrief van Graphic Novels wordt mijn aandacht getrokken door een ‘Vriendinnenbox’ van die muts. Je weet wel, dagboek van een muts.

Dagboek van een muts- Vriendinnenbox

De informatie in de nieuwsbrief is wat summier maar de prijs van 14,99 euro lijkt ideaal en bedoeld voor de komende feestdagenmaand. Ik vraag deze Vriendinnenbox aan middels het contactformulier en ik ontvang een bevestiging. Daags voor de verjaardag van de oudste ontvang ik de box en open het stiekem. Wat een leuke verzameling spulletjes! Niet alleen een leesboek, maar ook een dagboek en meer:

  • Dagboek van een muts 2- ‘Zoek ’t lekker uit’ van Rachel Renée Russell;
  • een dagboek in de stijl van die muts;
  • drie dezelfde stickervellen;
  • een bundel garen om armbandjes van te maken;
  • een vel met kaartjes om uit te delen aan vriendinnen;
  • de stevige uitmutsende vriendinnenbox om alles in op te bergen.

De reactie van onze dochter is onbetaalbaar. In eerste instantie dacht ze dat het een dik boek is, maar dan komt ze erachter dat de box open kan. Een schat aan spulletjes glijden door haar handen. Stuk voor stuk pakt ze alles vast en bekijk het. Ze leest de stickertjes en kaartjes. De Kumihihoschijf kent ze van handvaardigheid, waar ze zo’n schijf van karton hebben gemaakt. Ze pakt de Vriendinnenbox weer in en deze komt op de hoogste plank te staan. Buiten het bereik van haar kleine zusjes, dus het is de spijker op de kop!20171007_202558

De Vriendinnenbox van Dagboek van een muts is o.a. verkrijgbaar via Uitgeverij de Fontein.

*voor het schrijven van dit artikel hebben we een review exemplaar ontvangen*

 

Advertenties

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s