Scoupy Super Sparen voor superdeals #spaaractie

Het nieuwe spaarprogramma van Scoupy is begonnen. Spaar met je kassabonnen voor superdeals!

Scoupy Super Sparen

Sparen met Scoupy voor superdeals is een eenvoudig opgezet spaarprogramma. Dien je kassabonnen van meer dan tien euro totaal in op de Scoupy spaarkaart. Scoupy geeft de eerste spaarzegel al weg. Spaar er nog veertien bij om je spaarkaart te vullen. Ruil naderhand je volle spaarkaart in voor een geselecteerde superdeal.

Scoupy Super Sparen

De superdeals van Scoupy Super Sparen

Vooralsnog zijn er zo’n vijftig superdeals met voor ieder wat wils. Zo is te sparen voor korting op Berghoff’s Cook&Co Messen, Disney Boeken, (maand)tijdschriften, Tefal pannen, Black & Decker en meer. Handig met de Feestdagen voor de deur.

De voorwaarden van Scoupy Super Sparen

Gebruik kassabonnen van Nederlandse supermarkten of drogist. Deze moet een totaalbedrag van minimaal 10 euro vertegenwoordigen en mogen niet meer dan een maand oud zijn. Voor iedere tien euro ontvang je één Scoupy spaarzegel. Je mag per dag maximaal vijf kassabonnen uploaden, deze moeten van jezelf zijn. Deze spaaractie loopt van 09-10-2017 t/m 18-12-2017. De volle spaarkaarten zijn t/m 31-12-2017 in te wisselen en op=op.

Spaar je mee?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s