Sweet Dragon-thee van Nicole’s Choice + Winactie

Heeft u al wel eens een kijkje genomen op de website van Nicole’s Choices? Nicole heeft 53 theesoorten in haar assortiment. Als u twee soorten zou mogen kiezen, welke soorten zouden dat dan zijn?

Een aantal weken geleden vroeg Nicole mij welke theesoorten ik lekker zou vinden. Ik ben vooral dol op sinaasappelthee en gaf haar o.a. Juicy Orange en Sinastea door. Vervolgens stuurde ze mij een pakketje met vier zakjes thee om te proberen en te reviewen. Daarbij stuurde ze mij dit berichtje:
“Ohja, ik heb 4 soorten thee verzonden en wat proefzakjes. Heb expres net wat smaken gekozen die jij misschien niet zou hebben gekozen, wellicht vind je het alsnog lekker!”

Sweet Dragon

Eén van soorten die ze mij toestuurde is Sweet Dragon. Dit was nu net één van de soorten waar ik niet eens bij stil zou hebben gestaan om die te kiezen. De naam “Dragon” associeerde ik met vuur/pittig en daar houd ik niet zo van. Maar pittig in combinatie met “Sweet”? Hmm, hoe zal dat smaken? Toch wel nieuwsgierig opende ik het zakje. De thee vind ik er bijzonder mooi uitzien met de roze, grote stukken fruit erin. De thee heeft een sterke fruitige geur en elke keer als ik deze thee pak moet ik er even aan ruiken, zo lekker ruikt deze! De smaak van de thee is zoet en fruitig. Omdat deze thee van nature zoet is, is het ook zeer geschikt voor kinderen. Elin (4 jaar) wil nooit thee en als ze dan een keertje thee wilt dan drinkt ze het niet op. Maar deze thee vindt ze wel lekker en drinkt ze haar glas leeg.
De ingrediënten van deze thee zijn rooibos, rozenbotten, drakenvrucht, vijgen en paardenbloem. Hé?! Drakenvrucht … Dragon? Nu snap ik de naam Sweet Dragon.

Mijn mening over Sweet Dragon-thee

Deze thee is van de acht soorten thee die ik ondertussen heb mogen proeven mijn favoriet! Verrassend dat een theesoort die ik zelf nooit gekozen zou hebben, toch tot nu toe mijn favoriet blijkt te zijn.
Het leuke van Nicole’s Choice is dat je ook proefzakjes met losse thee kunt bestellen. Deze proefzakjes kosten € 0,50 per stuk en daar kun je minimaal twee kopjes van zetten. Maar de ervaring leert dat je er zeker wel vier kopjes van kunt zetten. Zo kun je elke soort voordelig proeven en zit je niet met een grote zak thee in huis als de smaak je tegenvalt.

Sweet Dragon kun je bestellen bij Nicole’s Choice en kost € 4,50 voor een zakje met 75 gram thee.  Alle losse thee zijn zorgvuldig geselecteerd en gemelangeerd en bevatten geen geraffineerde suikers, E-nummers en kunstmatige aroma’s!
Eerder schreef ik een review over Juicy Orange-thee. Deze review kun je hier lezen.


Winactie Nicole’s Choice

Nicole’s Choice stelt een theepakketje ter beschikking voor een winactie. Wat kun je winnen:
Twee zakjes losse thee naar keuze, een maatschepje waarmee je precies de juiste hoeveelheid voor één kopje thee kunt afmeten en een pakje met T-sacs theefilters.

Wat moet je doen om dit pakketje te winnen:
1. Laat in een reactie onder de blog weten dat je meedoet. We zouden het leuk vinden als je aangeeft welke twee soorten thee jij zou uitzoeken. Kijk op Nicole’s Choice voor het assortiment.
2. Wij zouden het op prijs stellen als je de facebookpagina van Thuisleven een like geeft!
3. Nicole’s Choice zou het erg op prijs stellen als je haar facebookpagina ook een like geeft! Bovendien heeft zij ook altijd een winactie lopen. Bij elke 50 nieuwe volgers verloot zij iets uit haar webwinkel onder haar volgers.

U kunt meedoen tot 31 oktober 2017. Op 1 november 2017 maken we in een W.O.W.blog de winnaar bekend!

Advertenties

48 comments

 1. Door het enthousiasme van marieke ook wat proefzakjes besteld. De juicy orange is erg lekker in ieder geval! Ik laat me verder graag verassen qua smaken! Klinkt eigenlijk allemaal wel lekker😁

  Liked by 1 persoon

  • Heb je de winactie op de FB van Nicole’s Choice al gezien? Bij elke 50 nieuwe volgers verloot ze een zakje thee naar keuze! Heb je extra winactie-kans 🙂

   Like

 2. Oh al die smaakjes zien er lekker uit! Ik ben vooral benieuwd naar de Happy Mom thee voor als de baby straks (december) is geboren, en de bloementuin omdat ‘ie er zo gevarieerd uitziet.

  Liked by 1 persoon

  • Dan past de Happy Mom helemaal bij jou 🙂 Leuk zeg! Gefeliciteerd met de zwangerschap. En december schiet al lekker op. (al kunnen die laatste loodjes behoorlijk lang duren 😦 )
   Heb je de winactie op de FB van Nicole’s Choice al gezien? Bij elke 50 nieuwe volgers verloot ze een zakje thee naar keuze!

   Like

  • Die fruitexplosie is erg lekker kan ik je zeggen. En vind ik dan 😉 En de Apple Dream staat ook op mijn wishlist om te proberen.
   Heb je de winactie op de FB van Nicole’s Choice al gezien? Bij elke 50 nieuwe volgers verloot ze een zakje thee naar keuze!

   Like

  • Die fruitsmaken zijn ook mijn favorieten. Heerlijk! En heb je de winactie op de FB van Nicole’s Choice al gezien? Bij elke 50 nieuwe volgers verloot ze een zakje thee naar keuze!

   Like

 3. super leuke actie, jouw fb een like gegeven leuk dat je vlakbij woont 🙂 gezellige brabant, en thuisleven was ik al lid van. De actie is ook super leuk en ben zelf altijd al gek geweest op zwarte thee en de 2 smaken die mij erg aangenaam lijken (ben een thee leutje ) sweet vanillia en fruity forest

  Liked by 1 persoon

  • Fijn dat je ook Nicole’s Choice een like geeft! Heb je daar de winactie al gezien? Bij elke 50 nieuwe volgers verloot ze een zakje thee naar keuze.

   Like

  • Al helemaal in de Sinterklaasdichtstemming 😉
   Heb je de winactie op de FB van Nicole’s Choice al gezien? Bij elke 50 nieuwe volgers verloot ze een zakje thee naar keuze!

   Like

  • Spicy en hot heb ik nog niet geprobeerd, dat is er ook een die ik vanwege de naam niet zo gauw zo kiezen. Maar je weet maar nooit, kan zomaar heel erg lekker zijn 🙂 Like je de pagina van Nicole’s Choice al? Ook daar loopt een winactie.

   Like

 4. Na het lezen van jouw blog ben ik toch wel heel erg nieuwsgierig naar de Sweet Dragon 🙂 … verder hou ik erg van fruit ‘thee’ en zou ik dus kiezen voor fruit explosie.

  Liked by 1 persoon

  • Echt enorm veel keus hè. IK vond het ook supermoeilijk om te kiezen.
   Like je de Facebookpagina van Nicole’s Choice al? Daar loopt ook nog een winactie.

   Like

 5. Ik drink vooral kruiden thee, elke avond gaat de pot leeg, maar ook door de dag heen staat er altijd wel een kop thee op tafel. Ik ben heel nieuwsgierig naar de Bloementuin en de Fruity-honeybush/

  Liked by 1 persoon

 6. Oehhh wat Waanzinnig Lief! Van jouw review wordt ik Razen Enthousiast Marieke, als echte Tea-Lover! Ik zou denk ik gaan voor Spice me Up & Appeltaart thee, heerlijk verwarmend voor de wintermaanden. Slofjes aan, boekje lezen en heerlijk kruidig theetje erbij! Onwijs Bedankt voor deze Gave Kans, Nicole’s choice volg ik al een tijdje op FB. 😀

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s