Elske Doets- ‘Young Lady Business Academy 2.0’ (YLBA)

Net op het moment dat ik de Startersdag4Kids van de Kamer van Koophandel aan het beschrijven ben, komt mij de missie van Elske Doets onder ogen. Elske Doets is directeur-eigenaar van Jan Doets America Tours en Zakenvrouw van het Jaar 2017. Grappig detail is dat mijn laatste baan in loondienst als schuldhulpverlener was bij de Zakenvrouw van het Jaar 2012 Jacqueline Zuidweg.
Elske Doets heeft zich ten doel gesteld om een voorbeeld te zijn voor alle jonge ambitieuze meiden. Dat doel heeft zij niet alleen voor ogen, ze heeft er ook handen en voeten aan gegeven in de ‘Young Lady Business Academy’.

Young Lady Business Academy (YLBA)

Dit jaar vindt voor de tweede maal de ‘Young Lady Business Academy’ plaats. Vorig jaar was al een doorslaand succes. Deze gratis Academy van 27 november t/m 1 december 2017, is specifiek bedoeld voor meiden van 15 t/m 24 jaar die een doel of droom voor ogen hebben. Ze willen graag slagen in het professionele leven en dat kan in alle richtingen zijn. Wil je graag chef-kok worden in je eigen sterrenrestaurant, wil je ook Zakenvrouw van het Jaar worden of een succesvolle coach zijn… The sky is the limit. Tijdens de Academy wil Elske de jonge vrouwen graag inspireren, motiveren en een zetje in de goede richting geven.Elske Doets YLBA
Het weekprogramma staat bol met bijdragen van inspirerende mensen uit verschillende vakgebieden. De kans dat je tijdens de Business Academy je grote voorbeeld treft is aanzienlijk. Tevens doe je er contacten op voor het leven.
Het verschil met andere masterclasses of workshops is gelegen in het feit dat deze Business Academy open is gesteld voor alle leerniveaus. Er zijn nu eenmaal jonge veelbelovende mensen die beter zijn in de praktijk dan in de schoolbanken. En omdat het ook zeer jonge vrouwen betreft, wordt er desgewenst voor onderdak bij een gastgezin gezorgd.

Inschrijving voor de YLBA

Inschrijven voor de tweede editie van de Elske Doets ‘Young Lady Business Academy’ kan t/m 5 november 2017. Mocht de hoeveelheid informatie je duizelen, neem dan eerst een kijkje bij de compilatie van YLBA 1.0.  Wellicht tref je gelijkgestemden en is dit helemaal wat je zoekt. Trek dan je stoute schoenen aan en zet je droom op papier. Denk hierbij in mogelijkheden, niet in hindernissen. Na een korte voor-selectie, krijg je wellicht de kans om te pitchen voor een plek tijdens de gratis ‘Young Ladies Business Academy 2017’.

Ben of ken jij die jonge vrouw met een professionele droom?

*dit artikel is tot stand gekomen binnen een samenwerking*

 

 

Advertenties

10 comments

  1. Wat tof! Ik denk dat deze academy zeker veel jonge meiden kan inspireren en het extra zetje kan geven om te bereiken wat ze willen. Ik heb zelf ook nog een droom carrière voor ogen, dus ik ga snel een kijkje nemen op te website.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s