Winactie- KreaDoe van 1 t/m 5 november 2017

We draaien op Thuisleven alvast warm voor onze grote November Winmaand. De winactie van KreaDoe 2017 willen we jullie niet onthouden. De beurs voor volwassenen die handig aansluit op de herfstvakantie.

KreaDoe 2017

In navolging van andere jaren vindt van 1 t/m 5 november 2017 de beurs voor creatievelingen weer plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. De Jaarbeurs wordt dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur omgetoverd tot een walhalla voor handwerkers en hobbyisten. Je vindt er de nieuwste trends op het gebied van haken, breien, paper crafts, home deco, scrapbooking, stempels, mixed media, taarten & cupcakes, fashion, tekenen en schilderen, sieraden maken en meer. Nieuw dit jaar is het ‘Mama Maakt’- plein, speciaal om inspiratie op te doen voor kinderkamers, – kleding en – speelgoed. En alles zelf te maken natuurlijk. Kijk voor een sfeerimpressie onderstaand filmpje:

Neem voor meer informatie over bereikbaarheid, het volledige programma en tickets een kijkje op KreaDoe.nl

De winactie van KreaDoe 2017

We mogen van KreaDoe driemaal 2 e-tickets verloten voor een dag naar keuze onder de deelnemers aan deze winactie. Waar ik nu zo benieuwd naar ben, is voor welke specifieke hobby je graag naar KreaDoe 2017 zou willen gaan? En heb je wel eens een leuke DIY op Thuisleven gelezen of sterker nog gemaakt? Om je kansen te verdubbelen kan je je vriendin, zus of buurvrouw tippen in het bijbehorende Facebookbericht.
De uitslag zal op vrijdag 27 oktober 2017 bekend gemaakt worden.

Advertenties

12 comments

 1. Creatief bezig zijn is mijn grootste hobby. Daarom maak ik graag kans op kaarten. Eigenlijk vind ik alles wel leuk, maar als ik echt iets moet kiezen,en dan ga ik voor mozaïek.

  Liked by 1 persoon

 2. Ik wil graag beter leren haken, en wie weet een workshop volgen met minikraaltjes.. gedraaide kettingen en armbandjes Dat deed mijn moeder vroeger helaas kan ik de kunst niet meer van haar leren. Ben nog nooit naar deze beurs geweest. Ik heb veel genaaid vroeger en ben het een beetje verleerd. Samen met mijn schoonzus inspiratie opdoen.

  Liked by 1 persoon

 3. Ik ga voor zowel haken als borduren naar de Kreadoe. Ik ben er al twee keer eerder geweest en beide keren was echt een feestje! Zoveel leuke standjes vanuit het hele land bij elkaar 🙂

  Liked by 1 persoon

 4. Als man lijkt het mij super gezellig om naar de kreadoe te gaan en daar andere mannelijke hobbyisten te ontmoeten. Een super gezellig dagje uit. Ik vind origami en zentangle erg leuk om te doen, maar misschien kom ik nog wel een leuke hobby tegen daar om te doen.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s