Grahams Eczeem Olie huid & bad

Voor velen is een bad nemen een ontspannend momentje. Dit geld helaas niet voor iedereen zo. Mijn oudste dochter is daar een perfect voorbeeld van. Het bad zelf geniet ze intens van, maar als er eruit komt ziet haar huid er verschrikkelijk uit. Door haar eczeem kan ze eigenlijk nergens tegen. Zo zijn we erachter gekomen dat ze niet met schoonmaak artikelen kan poetsen, maar ook shampoo’s, bad en douche producten zijn een kriem. Haar hele huid komt vol met puistjes te zitten of zelf in het ergste geval laat de huid gewoon los. Intussen staat in haar medisch dossier dat ze allergisch is voor schoonmaakmiddelen en last heeft van eczeem. Op zoek dus naar artikelen die ze wel kan gebruiken en eczeem vriendelijk zijn.

Gelukkig duurde die zoektocht niet lang want ik ontving een persbericht van Grahams Eczeem Olie voor huid en bad. Het duurt even voor het kwartje bij mij valt, maar er staat daadwerkelijk huid en bad. In tegenstelling tot vele andere producten is deze olie dus te gebruiken in bad (1-2 dopjes in een vol bad is voldoende) maar ook op je huid (2-3 maal daags kun je op de aangedane plekken wat olie deppen). Dat zou betekenen dat ze ook geen zoektocht meer hoeft te doen naar een bodylotion om de huid te kalmeren.

Zoals omschreven op de flacon en het doosje voegen we 1 dopje olie (zo gaat de inhoud langer mee) toe aan een bad van 37 graden. Warmer dan dat is niet goed voor de huid, laat staan bij het gevoelige huidje van mijn dochter. Ze weekt er een kwartier in en wast vervolgens haar haren. Omdat ze vindt dat haar huid nu toch wel vol met olie zit en ze dat niet prettig vindt, spoelt ze met de douchekop haar lichaam af. Op de plekken waar ze last heeft van haar eczeem dept ze een beetje olie op de aangedane plekken. Dit houdt ze een paar weken vol tot we merken dat er daadwerkelijk verschil te zien is op haar huid. Omdat mijn dochter niet op de foto wilt in deze, zijn er geen foto’s gemaakt (die privacy respecteer ik en hopelijk u als lezer ook).

Grahams Eczeem Olie bad en huid is dus zeker een aanrader voor mensen met eczeem.
Het is te koop in o.a. de webshop van Grahams zelf, alsook op Bol.com

*Voor het schrijven van dit artikel hebben we een review exemplaar ontvangen*

Advertenties

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s