Margriet Winter Fair van 17 t/m 23 november 2017, winnaars bekend

Heb je ook alweer zin in die unieke, warme en gezellige sfeer van de feestdagen? Kom shoppen, workshops volgen, mode en beauty-inspiratie opdoen en de lekkerste gerechten proeven op Margriet Winter Fair. Dit jaar vieren we het leukste overdekte winterfeest van Nederland in de Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch.

Margriet Winter Fair 2017

De Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch zijn van 17 t/m 23 november 2017 het decor voor het winterse tafereel van Margriet Winter Fair. De Fair die geheel in het teken staat van de warmte en de gezelligheid die de winterperiode kenmerken. Dagelijks tussen 10.00 – 18.00 uur kan je er niet alleen terecht voor een Kerstmarkt. Er is ook aandacht voor beauty, winkelen van kerstcadeautjes en mode, het samenstellen en proeven van je Kerstmenu en tussen de bedrijven door valt er te genieten van optredens van artiesten en cabaretiers. Ook de redactieleden en columnisten van de Margriet geven acte de présence.

16MA_WF_M6Z1527_3MB

Neem voor het volledige programma, bereikbaarheid en meer praktische informatie een kijkje op Margriet Winter Fair 2017.

De winactie van Margriet Winter Fair 2017

Wij konden niet wachten tot onze November Winmaand en om er alvast lekker in te komen mogen wij driemaal 2 toegangstickets verloten voor Margriet Winter Fair. Wat mag je hiervoor doen? Tag in het betreffende Facebookbericht je vriendin, zus, buurvrouw met wie je graag naar Margriet Winter Fair zou gaan. Als zij ook meedoen verdubbel je eenvoudig de winkansen. Laat onder dit blog weten waar je het meeste naar uitkijkt op Margriet Winter Fair. De uitslag zal op 08 november 2017 bekend gemaakt worden in het W.O.W. blog. Logo MWF 2017 ster rood

Advertenties

44 comments

 1. Dit is altijd superleuk, ik ga al jaren samen met mijn man op de allerlaatste dag. Dit jaar is hij dan ook jarig dus vieren we het daar. Het meest kijk ik uit naar de workshops en boeken-stands

  Liked by 1 persoon

 2. Lijkt me erg leuk om te gaan met mijn moeder. Heerlijk even relaxed shoppen zonder de kids en lekker eens voor mezelf kijken. Heb daar wel eens erg gave jurken en jas gekocht en lijkt me heerlijk om daarvoor weer op jacht te gaan

  Liked by 1 persoon

 3. Dat zou dan de 2e keer zijn , het is zo leuk geweest vorig jaar samen met mijn schoonzusje..toen namen we gewoon de tram..nu moeten we verder weg reizen…er staat een leuke schoenenstand en er is genoeg te shoppen en te bekijken…Ik loot mee.

  Liked by 1 persoon

 4. Ik vind juist de combinatie van dingen die je kunt doen zo leuk. Beginnen met een leuke workshop, dan wat shoppen leuke cadeautjes voor de feestdagen kopen, gaan luisteren naar een schrijver of columnist, wat lekkers eten (en als er wat te proeven is, proeven we natuurlijk graag) en gewoon gezellig bijkletsen met het gezelschap.

  Liked by 1 persoon

 5. Ik kijk er het meest naar uit om gezellig samen met mijn moeder een dagje alle kraampjes en stands af te struinen. En het is gezellig een thuiswedstrijd, we wonen in Den Bosch, dus hoeven ook niet lang te reizen. Ideaal!

  Liked by 1 persoon

 6. Dat lijkt me nu geweldig leuk om met mijn moeder heen te gaan. Zij leest de Margriet en is dol op dit soort evenementen waar van alles te zien en beleven valt, en ik ook. Daarom doe ik graag mee om kans te maken!

  Liked by 1 persoon

 7. Dit lijkt me echt geweldig! Ik wil hier al een paar jaar naartoe, maar om een of andere reden is het er nog nooit van gekomen. Lijkt me geweldig om samen met mijn vriendin alvast een dagje in de kerstsfeer te komen!

  Liked by 1 persoon

 8. Het lijkt mij geweldig om samen met mijn dochter naar deze Winter Fair van de Margriet te gaan.
  Ben op zoek naar leuke dingen om mijn Kersthuis compleet te maken.
  Ik heb geen Facebook, maar hoop mee te mogen doen.

  Liked by 1 persoon

 9. Wow, beste Thuisleven, het leven is bij mij thuis ook goed. Maar wat zou het leuk zijn om een keer naar de Margriet Winter Fair te kunnen gaan, helemaal nu ie zo dichtbij is. Nog nooit ben ik er geweest, en dat kan echt niet he?!
  Moet echt wel voor mijn 38e levensjaar gebeurd zijn, dus ik begin een beetje haast te krijgen.😂
  Ik wil alles zien, beleven, proeven en uit mijn dak gaan, samen met Wendy Van Hurne Heesakkers. Ga je mee, Wendy?

  Liked by 1 persoon

 10. Ik kijk er naar uit om lekker zorgeloos te snuffelen in de leuke kraampjes. Lekkere sfeer en gezellig bij te kletsen met mijn vriendin Katinga. Gewoon simpel genieten!

  Liked by 1 persoon

 11. Dat lijkt mij echt super leuk om naar toe te gaan, vooral omdat er van alles te zien en te doen is. De leuke kraampjes waarvan alles te koop en te proeven is, de leuke workshops, echt geweldig om dit nu eens mee te maken.

  Liked by 1 persoon

 12. er zijn natuurlijk heel veel leuke dingen te doen op de margriet winterfair, maar als ik dan moet kiezen dan hoop ik het optreden van nick en simon te kunnen bijwonen!

  Liked by 1 persoon

 13. Dit is zo’n leuk dagje uit! Leuke woonideeën opdoen, al een beetje van de kerstsfeer proeven, lekker shoppen. En nu is het ook nog in de Brabanthallen, daar moet deze (van oorsprong) Brabander natuurlijk naar toe! 😉

  Liked by 1 persoon

 14. Ik kijk het meeste uit naar de gezellige kerstsfeer die er hangt tijdens deze gezellige beurs en de kraampjes waar je workshops kan volgen en waar je alvast leuke kerstkados kan kopen. Ik zou graag samen met mijn beste vriend willen gaan, we vinden dit samen 1 geweldige beurs, we zijn waarschijnlijk denk ik 1 van de weinige mannen daar op de beurs en die het ook nog eens een leuk dagje weg vinden. Samen 1 gezellig dagje genieten en alvast in de kerststemming komen zal denk ik wel lukken op deze geweldige beurs. Alleen nog een beetje geluk 🍀 hebben zodat ik mijn vriend kan verrassen met kaartjes voor een gezellig dagje samen uit.

  Like

 15. Het gezelligste en leukste uitje van het jaar om alvast in de kerststemming te komen. Ik kan niet iets speciaals opnoemen waar ik speciaal naar uitkijk behalve dan dat er zoveel te beleven is dat het echt een dagje uit is en heerlijk genieten omdat er van alles te doen en te beleven is en er een super gezellige sfeer hangt en natuurlijk vol beladen met tassen naar huis gaan van 1 gezellig dagje. Dit jaar wil mijn man mee hier naar toe nadat hij leuke verhalen van mij heeft gehoord hoe geweldig het is en dat wil hij nu zelf ervaren, hoe het daar is en of er alleen maar vrouwen zijn of ook mannen en natuurlijke stiekem ook om mijn tassen te dragen. Dus ik waag graag 1 kansje op deze kaarten en dat we samen 1 gezellig dagje kunnen genieten op de beurs en ben dan wel benieuwd als hij er is wat hij er van vindt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s