Persberichten Vrijdag #80

>> Over een maand barst het Spellenspektakel los – 11 en 12 november in Eindhoven <<

Op 11 en 12 november vindt voor de 24e keer de grootste en leukste spellenbeurs van Nederland plaats in het Beursgebouw van Eindhoven. Tijdens het Spellenspektakel maak je kans op geweldige prijzen tijdens het Magic: the Gathering toernooi, test je je vaardigheden bij de verschillende toernooien, worden meer dan 200 kaart-, miniatuur- en gezelschapsspellen uitgelegd door ervaren demonstrateurs, kunnen kinderen zich uitleven met o.a. het reuzegrote Stratego van Koninklijke Jumbo en ontwerpen zij hun eigen speelgoed op het speciaal ingerichte Kinderplein. Entreekaarten kunnen via de website www.spellenspektakel.nl of aan de deur gekocht worden. Kijk voor meer informatie, het programma en de kaartverkoop op www.spellenspektakel.nl

>> Beroemde slof nu met zool van natuurrubber <<

 

Glerups introduceert huisschoenen van wolvilt met een zool van natuurrubber. Ideaal om te gebruiken op een vochtige ondergrond. Bijvoorbeeld om even naar buiten te lopen als het heeft geregend. De huisschoenen zijn warm, licht en erg comfortabel. Bovendien zijn ze zijdezacht dankzij het bijzondere vilt dat is gemaakt van 100% wol van geselecteerde schapen uit Nieuw-Zeeland. Glerups sloffen met rubber zool zijn in Nederland en België verkrijgbaar via www.glerups.nl in diverse kleuren. Winkeladviesprijs € 79,95.

>> DE STIJLVOLLE KUSSENS VAN HOTDOG DESIGNS: EEN MUSTHAVE VOOR DIERENLIEFHEBBERS <<

HOTDOG DESIGNS is nog maar net begonnen, maar het gloednieuwe merk is nu al hard op weg om Nederland te veroveren. Zo werden de hondenkussens al gespot bij Patty Brard, Bobbi Eden, Kimberly Klaver en Annemarie Keizer. Hiermee laat HOTDOG DESIGNS zien dat de liefde voor een viervoeter én een mooi ingericht huis perfect hand in hand kunnen gaan. De kussens zijn heerlijk zacht en comfortabel voor honden én ook nog eens een lust voor het oog! Elk exemplaar wordt op eerlijke wijze vervaardigd van mooie en stevige gebreide stoffen in textielstad Tilburg. Ook erg fijn: de kussens kunnen gewoon in de wasmachine. Onmisbaar in ieder huis met een viervoeter!

>> Op zoek naar het begin: een grappige verhaal over ridder Pepijn en zijn raadselachtige zoektocht <<

Op een ochtend ziet Pepijn een handdoek hangen in de struiken. Maar als hij eraan trekt, blijkt het helemaal geen handdoek te zijn. Het is een lange lap stof waarvan hij het begin niet kan zien. Van wie is die lap? En waar gaat hij heen? Behulpzaam als een ridder hoort te zijn, besluit Pepijn de stof terug te brengen naar de eigenaar. Op zoek naar het begin | Joke Eikenaar (tekst en illustraties) | Vanaf 4 jaar | Omvang 32 bladzijden | ISBN 978 90 5116 587 6 | Prijs € 14,50

>> Ook de fietser is thuis bij Blokker <<

In de Blokker-winkels is veel te vinden voor veilige en vrolijke fietskilometers. Fietsbellen, zadelhoesjes, fietssloten, fietstassen… En niet te vergeten fietsverlichting, die juist deze tijd van het jaar weer extra aandacht verdient. Zo kan iedereen door weer en wind blijven fietsen. En wie helemaal een nieuwe start wil maken deze herfst, kan ook voor een nieuwe fiets terecht. Het eigen Blokker-merk is volop in ontwikkeling. Dit Blokker-merk staat voor kwaliteit tegen een goede prijs, in allerlei productgroepen, van schrijfwaren tot handdoeken en dekbedovertrekken, schoonmaakartikelen, tot kaarsen en party- & cadeau-artikelen. Ook in het fiets-assortiment is het Blokker-merk een belofte voor kwaliteit tegen de goede prijs.

>> EPISODE 2 ‘BRAVE NEW WORLD’ NU VERKRIJGBAAR OP XBOX ONE, PLAYSTATION 4 EN PC <<

“Terwijl pc-bezitters de game al sinds de release van Episode 1 in een resolutie van 4K kunnen ervaren, kunnen we met plezier melden dat PlayStation Pro-bezitters nu ook alle afleveringen in 4K kunnen spelen door te kiezen voor de ‘hoge resolutie’-stand,” aldus Jeff Litchford, directeur van Deck Nine Games. “Naast ondersteuning van de PS4 Pro, kunnen Xbox One X-bezitters later dit jaar ook 4K-ondersteuning verwachten.” Episode 2: Brave New World introduceert nieuwe personages en omgevingen, naast terugkerende elementen uit de eerste game.  Terwijl het gezinsleven van Chloe en Rachel verder afbrokkelt, bloeit hun vriendschap op en bespreken de twee meiden hoe ze samen kunnen weglopen van huis. Maar voordat ze kunnen vertrekken, raakt Chloe betrokken bij een boodschap voor Frank Bowers die haar in een gevaarlijke situatie plaatst en een duisterder kant van Arcadia Bay blootlegt…
De trailer is beschikbaar en mag onmiddellijk gepubliceerd worden, hij is hier te bekijken.

>> Shopping Special – KIDSROOM <<

Advertenties

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s